سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مقامات کاخ سفید:

خروج ترامپ از برجام اشتباه بزرگی بود

مقامات کاخ سفید معتقدند خروج ترامپ از توافق هسته ای ایران موسوم به برجام اشتباه بزرگی بود.

کاخ سفید

به گزارش خبرگزاری موج، مقامات کاخ سفید معتقدند خروج ترامپ از توافق هسته ای ایران موسوم به برجام اشتباه بزرگی بود.

پایگاه خبری پولیتیکو می گوید ممکن است آمریکا تا اوایل فوریه اقدامات سختگیرانه تری را در قبال برنامه هسته‌ای ایران در پیش بگیرد.کاخ سفید در رابطه با پرونده هسته‌ای ایران اقدام یک جانبه دونالد ترامپ برای خروج از برجام را به دلیل آینده‌ای مبهم و اهدافی تعریف نشده در این اقدام محکوم کرد.

این انتقادات از رییس جمهور پیشین آمریکا در حالی مطرح می‌شود که مذاکرات هسته‌ای ایران این روز‌ها در وین در جریان است و به گفته مقامات ایران  پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در آن صورت گرفته است.

در مطلب پلیتیکو ادعا شده: مقامات آمریکا و اروپا در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات تا اوایل فوریه ممکن است فشار‌های اقتصادی و دیپلماتیک بیشتری را بر ایران تحمیل کنند.

جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید از تصمیم ترامپ برای خروج "بی هدف" از توافقنامه برجام انتقاد کرد و گفت: این اقدام بدون توجه به این موضوع که در آینده ممکن است چه اتفاقی بیافتد گرفته شده است.

جن ساکی افزود: با خروج ترامپ از برجام، برنامه هسته‌ای ایران دیگر محدودیتی نداشت و تهران می‌تواند بدون هیچ ملاحظه‌ای به فعالیت‌های هسته ای خود ادامه دهد.

پیش تر نیز چندین مقام آمریکایی خروج ترامپ از برجام را یکی از اشتباهات راهبردی دولت پیشین این کشور خوانده بودند. حتی مقامات ارشد رژیم صهیونیستی نیز بارها از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم به دلیل فشار به آمریکا برای خروج از برجام انتقاد کرده بودند. این مقامات برجام را بهترین ابزار برای کنترل برنامه هسته ای ایران خوانده و به ناتوانی تل آویو برای حمله به تاسیسات هسته ای تهران اذعان کرده بودند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه