سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

حسن بهرام‌نیا:

از ظرفیت‌ها جهت توسعه شهرستان سیروان استفاده شود

استاندار ایلام گفت: فرماندار جدید سیروان از ظرفیت‌ها و پتانسیل های منطقه با استفاده از نیروهای جوان و انقلابی بهره گیرد.

IMG_20220112_115727_172

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، حسن بهرام‌نیا صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان  سیروان اظهار داشت: این شهرستان از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالایی برخوردار است و مسئولان باید تلاش کنند از این ظرفیت‌ها جهت رشد و توسعه آن استفاده نمایند.

استاندار ایلام در ادامه افزود: مسئولان شهرستان برای توسعه منطقه از توصیه و رهنمودهای امام‌جمعه‌ی پرتلاش استفاده نمایند و خدمت‌رسانی به محرومان و نظارت و پایش مستمر بازار از اولویت‌های کاری فرمانداران باشد.

بهرام‌نیا با بیان این‌که هر صندلی مدیریتی در کشور محبتی ارزشمند از طرف خداوند است خاطرنشان کرد: مسئولان باید به‌منظور خدمت‌رسانی به مردم تلاش کرده و از این فرصت به‌نحو احسنت استفاده نمایند.

استاندار ایلام افزود: در انتخاب فرماندار جدید بومی گزینی مورد توجه بوده زیرا اگر فرماندار بومی منطقه باشد با نقاط ضعف و قوت شهرستان آشنایی داشته و تلاش می‌کند نقاط ضعف را برطرف و از نقاط قوت جهت توسعه شهرستان استفاده کند.

در پایان این مراسم از زحمات جواد رحیمی مقدم فرماندار سابق تقدیر و علیرضا رئیسی بعنوان سرپرست فرمانداری شهرستان سیروان منصوب شد.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه