سرخط خبرها
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان
  • قلعه‌نویی: علاوه بر رقبا، با کارشکنی‌های آمریکا هم جنگیدیم
  • ورود خودروها به محل مراسم رهبر شهید مرحله‌ای کنترل می‌شود
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی سمنان با برداشت‌های غیرمجاز از معادن
  • بسیج ۱۱ هزار اتوبوس و استقرار گشت‌های ویژه در مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسکن معلولان: شرایط ساخت ۱۲ هزار خانه توسط بهزیستی و دولت
  • تأسیس چهار زائرشهر توسط ارتش در داخل و اطراف تهران
  • انتقال سهمیه بنزین به کارت ملی
  • شوک به تراکتور و شاید استقلال، آغاز پروسه سربازی بیرانوند از شهریور
  • حضور مقامات و سران ۴۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
  • محکومیت ۱۱ متهم به ۶۰ سال حبس
  • تخفیف ۵۰درصدی هتل‌های تهران برای زائران مراسم تشییع رهبر شهید
  • توزیع کارت‌ شناسایی برای زائران مراسم امام شهید
  • عراقچی: تهدید علیه مردم و رهبری با پاسخی فوری و قدرتمند مواجه خواهد شد
  • حضور رئیس جمهور تاجیکستان در مراسم وداع با رهبر شهید
  • نماز بر پیکر مطهر رهبر شهید ساعت ۶ صبح یکشنبه اقامه می‌شود
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم

شهریار نوری زاده در گفت‌وگو با موج:

خدمت‌رسانی به دو هزار و ۴۵۰ خانه‌ی زلزله‌زده‌ی هرمزگان ادامه دارد

مدیرکل بنیاد مسکن هرمزگان در خصوص آخرین وضعیت ساخت‌وساز در مناطق زلزله‌زده عنوان کرد: ایستگاه بتن با تمام تجهیزات در محل راه‌اندازی و کار ساخت و مرمت دو هزار و ۴۵۰ واحد شروع شده است و خدمات‌رسانی به‌صورت بی‌وقفه انجام می‌شود.

شهریارنوری زاده

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «شهریار نوری زاده» مدیرکل بنیاد مسکن هرمزگان در گفتگو با خبرگزاری موج به تشریح اقدامات صورت گرفته در مناطق زلزله‌زده‌ی هرمزگان پرداخت و بیان داشت: پس از وقوع زلزله در بخش فین و بخشی از روستاهای سیاهو، ضمن ارزیابی عملیات واحدهای مسکونی، به‌سرعت عملیات آواربرداری را انجام دادیم و به‌فوریت عملیات اجرایی را آغاز کردیم تا در مدت‌زمان معینی واحدهای مسکونی روستانشینان به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان این‌که نیروهای این نهاد در ۳۲ روستای زلزله‌زده استان همچنان در حال خدمت‌رسانی هستند، افزود: تاکنون مصالح تمام واحدها تأمین و به روستاها و انبار مرکزی در روستا حمل شده است و اکیپ‌های اجرایی و ماشین‌آلات در منطقه مشغول بکار هستند.

نوری زاده ضمن اشاره به فعالیت ستاد بازسازی با حدود ۳۰ نفر ناظر در شهر فین ، اضافه کرد: ایستگاه بتن با تمام تجهیزات در محل راه‌اندازی و کار ساخت و مرمت دو هزار و ۴۵۰ واحد شروع شده است و خدمات‌رسانی به‌صورت بی‌وقفه انجام می‌شود.

وی با بیان این‌که ساخت ۱۰ واحد مسکونی از سوی شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز آغاز شده است، افزود: در پی تحویل اسکلت فلزی واحدها از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی این شرکت نیز در حال ساخت این تعداد واحد در منطقه گیشان غربی است.

مدیرکل بنیاد مسکن هرمزگان در پایان از همکاری همه دستگاه‌ها به‌ویژه حمایت و پیگیرهای استاندار در بهبود وضعیت مسکن زلزله‌زدگان تشکر کرد و افزود: از همکاران پرتلاشم در بنیاد مسکن که مسئولیت و زحمت اصلی در بازسازی را بر عهده داشته‌اند نیز کمال قدردانی را دارم و امیدوارم به‌زودی سرپناهی ایمن و استاندارد بر سر مردم آسیب‌دیده‌ی منطقه گسترده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه