سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

آیت‌الله طباطبایی نژاد در دیدار استاندار اصفهان :

بحران آب، مهم‌ترین دغدغه مردم و مسئولان اصفهانی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: بحران آب، مهم‌ترین مشکل و دغدغه اصلی مردم و مسئولان اصفهانی است و باید هر چه زودتر اقداماتی برای برطرف شدن آن انجام شود.

استاندار اصفهان و امام جمعه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، آیت‌الله سید یوسف طباطبایی نژاد در دیدار استاندار اصفهان اشاره به مشکلات موجود در این استان اظهار داشت: دولت‌های مختلف برای حل مشکل آب در این استان قول‌ها و وعده‌هایی داده‌اند و تا حد توان خود، کارکرده‌اند اما هنوز بحران آب در اصفهان وجود دارد.

وی افزود: این مشکل، مهم‌ترین مشکل و دغدغه اصلی مردم و مسئولان اصفهانی است و باید هر چه زودتر اقداماتی برای برطرف شدن آن انجام شود.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان تصریح کرد: بدون شک مسئله آب، جزء مسائلی است که دولت می‌تواند درباره آن تصمیم‌گیری کند و اگر دیدگاه صحیح در میان مسئولان کشوری نسبت به این مسئله وجود نداشته باشد، تصمیمات غلطی گرفته می‌شود که می‌تواند در آینده اهالی چند استان را دچار تنش کند.

وی خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود مسئولان استان اصفهان به ویژه آقای استاندار مسئله آب اصفهان را جزء اولویت‌های خود قرار داده و به صورت مستمر آن را از مسئولان کشوری پیگیری کند.

استاندار اصفهان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات خود اظهار داشت: در این مدت تلاش شده تا هماهنگی خوبی میان مدیران شکل گیرد و مسائل و اولویت‌های استان اصفهان شناسایی و دنبال شود.

سیدرضا مرتضوی با اشاره به پیگیری موضوع آب گفت: در مسئله آب باید به قانون توزیع عادلانه آب و حقوق مردم و دولت توجه شود تا حقی پایمال نشود.

امام جمعه اصفهان

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه