سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

نیویورک تایمز مدعی شد؛

ضربه سنگین ایران، چین و روسیه به شبکه جاسوسی سیا

مقامات ارشد اطلاعاتی آمریکا به تمامی دفاتر سیا در سراسر دنیا هشدار داده‌اند که شماری زیادی از مخبران این سازمان دستگیر، کشته و یا عناصر دو جانبه شده‌اند که برخی از آنها در ایران و چین بوده اند.

سازمان سیا

به گزارش خبرگزاری موج، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: مقامات ارشد اطلاعاتی آمریکا هفته گذشته در اطلاعیه ای خطاب به تمامی دفاتر سیا در سراسر دنیا اذعان کرده‌اند که تعداد نگران‌کننده‌ای از مخبران به کار گرفته شده توسط این سازمان در کشورهای مختلف دستگیر، کشته و یا به عناصر دو جانبه تبدیل شده‌اند.

در این اطلاعیه که به صورت یک پیام فوق محرمانه ارسال شده، آمده است که مرکز ماموریت ضد اطلاعات سیا در چند سال گذشته ده ها مورد مربوط به مخبران خارجی را که دستگیر، کشته و یا سازش کرده اند، بررسی کرده است. این پیام علاوه براین به طور مختصر به تعداد مشخصی از این عوامل که توسط سازمان های رقیب اعدام شده اند، اشاره کرده است. هرچند که این جزئیات معمولا در اختیار نیروهای ضد اطلاعات قرار نمی گیرد.

این پیام همچنین سختی هایی را که این آژانس جاسوسی برای استخدام جاسوسان در سراسر دنیا و به ویژه محیط های دشوار عملیاتی با آن روبرو است، نشان می دهد. در سال های اخیر سرویس های رقیب در کشورهایی چون ایران ، روسیه، چین و پاکستان به دنبال عوامل سیا بوده و در مواردی توانسته اند آنها را به عناصر دوجانبه تبدیل کنند.

به نوشته نیویورک تایمز، همچنین مقامات اطلاعاتی پیشین آمریکایی فاش کرده اند که چین و ایران توانسته اند سیستم ارتباطات طبقه بندی شده آژانس یا همان "covcom" را تخریب و مخبران موجود در آن شبکه ها را دستگیر و اعدام کرده اند، درحالیکه دیگران می بایست استخراج و یا اسکان داده می شدند.

برخی از این مقامات معتقدند که چین و ایران از آمریکایی ها اطلاعاتی به دست آورده اند که به آنها در پیدا کردن عوامل سیا در کشورهایشان کمک کرده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه