سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

با افزایش شمار بستری شدگان در بیمارستان ها:

خیز دوباره دلتا کرونا در مازندران

۷۳۷ بیمار مبتلا به دلتا کرونا هم در مراکز درمانی تحت پوشش این دو دانشگاه بستری و از این تعداد ۲۱۹ نفر با وضعیت حادّ تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

کرونا در مازندران 1

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، در شبانه روز گذشته ۱۰۸ بیمار تازه مبتلا به دلتا کرونا در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران و بابل بستری و ۱۴۱ نفر هم با بهبودی نسبی در همین مدت ترخیص شدند.

۷۳۷ بیمار مبتلا به دلتا کرونا هم در مراکز درمانی تحت پوشش این دو دانشگاه بستری و از این تعداد ۲۱۹ نفر با وضعیت حادّ تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند.

در ۲۴ ساعت گذشته نیز، ۱۰ هم استانی در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی مازندران، بر اثر ابتلا به کووید۱۹، جان باختند.

از آغاز اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در مازندران و بابل تاکنون، ۲ میلیون و ۲۴ هزار ۳۹۴ دُز انواع واکسن تزریق شده است.

همچنین شبانه روز گذشته، تزریق ۳۴ هزار و ۸۵۱ دُز انواع واکسن در مازندران و بابل اجرایی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اظهار داشت: با شناسایی و بستری ۸۲ بیمار جدید مبتلا به دلتا کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه، شمار بستری شدگان به ۵۶۳ بیمار رسیده است.

دکتر سیدعباس موسوی با اشاره به مرخص شدن ۱۰۹ بیمار کرونایی با بهبودی نسبی در این مدت، ادامه داد: در حال حاضر ۱۲۰ بیمار بدحال با وضعیت حادّ تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه ، تحت درمان‌های تخصصی قرار دارند.

وی گفت: شبانه روز گذشته، ۱۰ هم استانی بر اثر ابتلا به دلتا کرونا در بیمارستان‌های زیرمجموعه این دانشگاه جان خود را از دست دادند.

این مسئول به تزریق ۲۹ هزار و ۷۵ دُز انواع واکسن کرونا در حوزه مازندران، افزود: از آغاز اجرای طرح واکسیناسیون کرونا در این استان تاکنون، یک میلیون و ۷۲۷ هزار و ۲۷۴ دُز واکسن به افراد واجد شرایط تزریق شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل هم از شناسایی و بستری ۲۶ بیمار تازه مبتلا به کووید۱۹ و نیز ترخیص ۳۲ نفر، شبانه روز گذشته با بهبودی نسبی از چهار بیمارستان زیرمجموعه این دانشگاه خبر داد.

دکتر سیدفرزاد جلالی با اشاره به بستری ۱۷۴ بیمار کرونایی در مراکز درمانی بابل گفت: از این تعداد ۲۹ نفر با شرایط حادّ تنفسی، در بخش مراقبت‌های ویژه با کمک دستگاه تنفس مصنوعی، ادامه حیات می‌دهند.

وی بیان داشت: ۲۴ ساعت گذشته، هیچ گزارشی مبنی بر فوت بیماران کرونایی در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه ثبت نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: با تزریق ۵ هزار و ۷۷۶ دُز انواع واکسن کرونا در پایگاه‌های واکسیناسیون شهرستان بابل، مجموع تزریق واکسن از آغاز اجرای طرح واکسیناسیون، به ۲۹۷ هزار و ۱۰ دُز رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه