سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

بهرام عین‌اللهی در همدان:

بازگشایی مدارس مستلزم واکسینه شدن تمامی دانش آموزان است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه رکود جهانی تزریق واکسیناسیون در ایران شکسته شد، گفت: بازگشایی مدارس مستلزم واکسینه شدن تمامی دانش آموزان است که مقدمات واکسینه شدن این گروه سنی نیز در حال فراهم شدن است.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج همدان، بهرام عین‌اللهی،  وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پنجشنبه شب در بازدید از مرکز واکسیناسیون تالار قرآن همدان با بیان اینکه بازگشایی مدارس مستلزم واکسینه شدن تمامی دانش آموزان است که مقدمات واکسینه شدن این گروه سنی نیز در حال فراهم شدن است، گفت: رکود جهانی تزریق واکسیناسیون در ایران شکسته شد افزود: هفت میلیون و ۷۰۰ هزار دُز واکسن از ابتدای هفته جاری تاکنون تزریق شده است که آمار واکسیناسیون در کشور به ۴۰ میلیون دُز رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تا پایان هفته جاری آمار واکسیناسیون کرونا به ۹ میلیون دُز می رسد گفت: میزان تزریق واکسن در هفته آینده به بیش از ۱۰ میلیون دُز در هفته می رسد.

وی اضافه کرد: میزان تزریق واکسن تا تیرماه به پنج میلیون دُز رسیده بود اما از تیرماه تاکنون در مدت یک و نیم ماه ۳۵ میلیون دُز تزریق شده است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره بازگشایی دانشگاه ها نیز گفت: همه اساتید دانشگاهها واکسینه شدند و تزریق واکسن به دانشجویان هم از هفته گذشته آغاز شده است.

عین‌اللهی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی از ۱۵ مهر بازگشایی می شود ، اما درباره وزارت علوم باید مسوولان وزارتخانه متبوع تصمیم گیری کنند با این وجود تلاش برای بازگشایی تمامی دانشگاه ها تا دو  سه هفته آینده است. 

وی ادامه داد: بازگشایی مدارس مستلزم واکسینه شدن تمامی دانش آموزان است که مقدمات واکسینه شدن این گروه سنی نیز در حال فراهم شدن است.

عین‌اللهی گفت: داشتن کارت واکسن برای دریافت برخی خدمات یا ورود به مکان های پر تجمع از جمله فرودگاه الزامی است چرا که احتمال سرایت بیماری در این مکان ها زیاد است.

بهرام عین‌اللهی»، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر پنجشنبه در بدو ورود به استان همدان از مرکز واکسیناسیون شماره یک شهرستان اسدآباد بازدید کرد.

بازدید از روند واکسیناسیون در تالار قرآن شهر همدان از دیگر برنامه‌های وزیر بهداشت در این سفر بود.

بهرام عین‌اللهی»، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه این سفر در ستاد کرونا استان همدان در محل استانداری حضور یافت.​

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه