سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

ورود اولین محموله داروی قارچ سیاه به کشور

مدیر کل دارو سازمان غذا و دارو گفت: امروز اولین محموله داروی قارچ سیاه (آمفوتریسین) وارد کشور شد.

سید حیدر محمدی

به گزارش خبرگزاری موج، سید حیدر محمدی مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره برخی اخبار منتشر شده درباره بی اثری داروهای معرفی شده برای درمان قارچ سیاه و حواشی آن در فضای مجازی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  گفت: داروهایی مانند کسپوفانجین، وریکونازول، فلوکونازول برای درمان بیماری‌های قارچی توصیه شده است اما برخی همکاران پزشک برای هر بیماری قارچی آمفوتریسین تجویز می کنند و ما درخواست داریم تا پزشکان برای درمان بیماری‌های قارچی مطابق اندیکاسیون عمل و دارو تجویز کنند.

داروهای درمان قارچ سیاه اعلام شد

مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره داروی درمان قارچ سیاه اظهار کرد: برای قارچ سیاه داروی آمفوتریسین و پوساکونازول تجویز می شود که نمونه داخلی و وارداتی پوساکونازول موجود است و آمفوتریسین به دلیل افزایش مصرف در پیک پنجم کرونا کمبود داشتیم که برای واردات اقدام کردیم.

محمدی از واردات نخستین محموله داروی درمان قارچ سیاه خبر داد و گفت: امروز نخستین محموله آمفوتریسین لیپوزومال برای درمان داروی قارچ سیاه وارد شد و واردات محموله‌های بعدی تا پایان هفته به تدریج انجام می‌شود.

علت تاخیر در واردات داروی درمان قارچ سیاه

مدیر کل اداره دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره علت تاخیر در واردات محموله آمفوتریسین برای درمان قارچ سیاه گفت: قرار بود محموله‌های دارویی جمعه وارد کشور شود اما شرکت های حمل ونقل به دلیل مشکلات تحریم در ارسال محموله های دارویی به ایران کارشکنی می کنند، قرار بود تا محموله داروی آمفوتریسین برای درمان قارچ سیاه از ایرلند به دبی و از آنجا به تهران منتقل شود که به دلیل بد عهدی ها واردات به تاخیر افتاد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه