سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان

عبدالله طباطبایی خبر داد:

تایید دستگیری شهردار سابق اردبیل و دو نفر از کارمندان

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: شهردار سابق اردبیل در اختیار بازپرس می‌باشد و هیچ گونه اتهامی ثابت نشده و قرار نهایی صادر نشده است.

سید عبدالله طباطبایی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، عبدالله طباطبایی ، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل گفت: در پی وصول گزارشات مردمی و نهاد‌های امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی دادسرای عمومی انقلاب مرکز استان بر این شد در خصوص شهرداری اردبیل پرونده‌ای تشکیل دهد.

وی افزود: تحقیقات محسوس و نامحسوس در خصوص احتمال تخلف در شهرداری اردبیل از طریق مجاری قانونی و ضابطین عام و خاص صورت گرفت ودر نهایت حدود ۲۰ روز قبل ۲ نفر از کارمندان شهرداری اردبیل دستگیر شدند و تحت تحقیقات بازپرسی و اداره کل اطلاعات قرار گرفتند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل ادامه داد: جمع بندی‌ها بر این شد برای برخی مسائل و رفع برخی مجهولات و یا شبهات، شهردار سابق اردبیل را دعوت کنیم در دادسرا به برخی سوالات جواب بدهد تا منجر به تفهیم اتهام و صدور قرار متناسب شود که در حال حاضر در اختیار بازپرس هستند و با نظارت و تعلیمات بازپرس توسط سربازان گمنام امام زمان تحقیقات ادامه دارد.

طباطبایی بیان کرد: هیچ گونه اتهامی ثابت نشده قرار نهایی صادرنشده وشایعات فضای مجازی از قبیل دستگیری برخی اعضای فعلی و سابق شورای شهر صحت ندارد فقط ۲ نفر کارمند شهرداری که قبلا دستگیر شده بودند و به قید وثیقه آزاد هستند و شهردار سابق در اختیار آقای بازپرس قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه