سرخط خبرها
  • حدود ۵ هزار دانشجو توانخواه در کشور وجود دارد
  • برنامه ملی پزشکی خانواده و نظام ارجاع در ۱۹ شهرستان منتخب آغاز شد
  • ۳۳۶ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند
  • اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان یارانه خرید تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه‌ها
  • فعالیت ۱۱۸ بیمارستان در مرزهای شش گانه اربعین
  • اورژانس کشور: ضرورت مصرف غذای سبک در اربعین
  • تیم میکس تپانچه بادی ایران طلایی شد
  • قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌‌ نشین
  • خرید گندم از مرز ۷ میلیون تن عبور کرد
  • مرضیه برومند دبیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان شد
  • تخم مرغ گرانتر می شود
  • اعلام رسمی اشتباه ممبینی در معرفی گل‌گهر از سوی فدراسیون فوتبال
  • مرز مهران قلب تپنده اربعین شد، تردد روزانه ۲۰۰ هزار زائر
  • قالیباف: تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است
  • هر کشوری از دارایی بلوکه ایران استفاده کند، حق عبور از تنگه هرمز ندارد
  • هشدار صریح عراقچی به طرف اوکراینی
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند

رئیس شبکه بهداشت شهرستان کبودراهنگ

تخت خالی برای پذیرش بیمار جدید کرونایی نداریم/استفاده از ماسک کمتر از ۳۵ درصد است

رئیس شبکه بهداشت شهرستان کبودراهنگ با اشاره به آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان عنوان کرد: از افزایش بیماران کرونایی خبر داد و گفت: در حال حاضر در سطح شهرستان وارد خیز پنج شده‌ایم و ۵۳ بیمار کرونایی در بیمارستان امام رضا (ع) بستری هستند.

کرونا

به گزارش خبرگزاری موج همدان، علی احمدی رئیس شبکه بهداشت شهرستان کبودراهنگ با اشاره به آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان عنوان کرد: از افزایش بیماران کرونایی خبر داد و گفت: در حال حاضر در سطح شهرستان وارد خیز پنج شده‌ایم و ۵۳ بیمار کرونایی در بیمارستان امام رضا (ع) بستری هستند.

وی افزود: همه تخت‌های بیمارستان امام رضا( ع) پر هستند و تخت خالی برای پذیرش بیمار نداریم، رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و استفاده از ماسک در این شهرستان به کمتر از ۳۵ درصد رسیده است.

علی احمدی از افزایش همه‌گیری کرونا در شهرستان کبودراهنگ ابراز نگرانی کرد و افزود: در حال حاضر ۱۳ نفر از بیماران کرونایی در قسمت  مراقبت ویژه کرونایی بستری هستند که این تعداد نسبت به ماه‌ها و هفته‌های گذشته نگران کننده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا امروز ۱۱ هزار و ۵۵۴ نفر در سطح شهرستان تست کرونا داده‌اند که از این تعداد ۴۲۹۳ نفر از آنها کرونا مثبت بوده اند و ۱۱۸۰بستری شده اند و ۳۱۶ نفر نیز به صورت سرپایی و استراحت در خانه ارجاع داه شده‌اند و تست ۷۹۳۳ نفر نیز منفی بوده است.

رئیس شبکه بهداشت شهرستان کبودراهنگ اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۱۴۹ بیمار کرونایی در بیمارستان امام رضا (ع) جان خود را از دست داده‌اند.

احمدی از  ابتلا به کرونا و بستری شدن کودکان دارای بیماری زمینه‌ای در کبودراهنگ خبر داد و از مردم شهرستان خواست از حضور در تجمعات، مجالس عزاداری و مکان‌های پرتردد خودداری کنند.

وی از راه‌اندازی مرکز واکسیناسیون در پایگاه نوژه نیز خبر داد و گفت:  بیش از ۱۹ هزار دُز واکسن در سطح  شهرستان تزریق شده و در حال حاضر بیش از ۵ هزار دز واکسن موجود است در کل حدود ۳۸درصد از گروه‌های سنی و بیش از ۱۷ درصد جمعیت شهرستان واکسینه شده‌اند که متاسفانه قابل قبول نیست.

احمدی تأکید کرد: در شهرستان کبودراهنگ بیش از۶۵ درصد مبتلایان در دورهمی‌های خانوادگی به این بیماری مبتلا می‌شوند که بنابراین از همه مردم تقاضا داریم در دورهمی‌های خانوادگی و مراسم‌های پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را جدی بگیرند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه