سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

با حضور امیر سرتیپ شاه صفی؛

کار معلم قابل مقایسه با هیچ صنف و گروهی نیست

حجت الاسلام و المسلمین عطری نژاد با بیان اینکه کار معلم قابل مقایسه با هیچ صنف و گروهی نیست، اظهار داشت: شغل معلمی بسیار مهم، حساس و پراهمیت است و شما معلمین جایگاه والا و بلند مرتبه ای در پیشگاه خداوند متعال دارید.

عطری

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی نهاجا، در آستانه فرارسیدن روز معلم و همزمان با اعیاد شعبانیه، مراسم تجلیل از معلمین قرآنی حوزه مرکزی ستاد نهاجا با حضور امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش و حجت الاسلام و المسلمین سید احمد قاضی رییس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا و جمعی از فرماندهان در سالن اجتماعات مسجدالنبی(ص) ستاد نهاجا برگزار شد.

 اسلام برای معلم جایگاه ویژه ای دارد

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین عطری نژاد استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به جایگاه معلم در اسلام گفت: اسلام برای معلم جایگاه ویژه ای دارد و تمام حقوقی که درباره پدر و مادر رعایت می شود باید در حق معلم بصورت کامل رعایت گردد.
وی در ادامه افزود: نام معلم، نامی با عظمت است که در جای جای متون اسلامی از او تجلیل به عمل آمده است و خداوند علیم خود را معلم خوانده است.
این استاد دانشگاه بیان داشت: معلمی شغل انبیا است و شما به عنوان معلم قرآن درنقطه اوج معلمی هستید و این عنایت الهی است که خدا به شما عطا و در این مسیرقرار داده است.

ستاد نهاجا
حجت الاسلام و المسلمین عطری نژاد با بیان اینکه کار معلم قابل مقایسه با هیچ صنف و گروهی نیست، اظهار داشت: شغل معلمی بسیار مهم، حساس و پراهمیت است و شما معلمین جایگاه والا و بلند مرتبه ای در پیشگاه خداوند متعال دارید.
وی پیامبر اکرم(ص) را به عنوان معلم نمونه خلقت نام برد و عنوان کرد: شما اساتید قرآن روشنگر راه هدایت در جامعه هستید و بهترین الگو برای شما عزیزان حضرت محمد(ص) است.
حجت الاسلام و المسلمین عطری نژاد مقام معلم را بسیار والا توصیف کرد و گفت: درود می فرستیم به روح شهید مطهری، این فیلسوف برجسته که روز شهادتش به نام معلم نامگذاری شد.
در پایان این مراسم از معلمین قرآنی حوزه مرکزی ستاد نهاجا تقدیر بعمل آمد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه