سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

رییس پلیس راه شرق استان تهران:

ترافیک در محورهای هراز و فیروزکوه و نیز محور امام رضا(ع) به سمت تهران دارای بار ترافیکی پر حجم اما روان است

رییس پلیس راه شرق استان تهران ترافیک در محورهای هراز، فیروزکوه و امام رضا(ع) به سوی تهران را پر حجم و روان خواند و از مسافران خواست بازگشت از سفر را به بعد از تعطیلات موکول کنند.

ترافیک جاده چالوس

به گزارش خبرگزاری موج، سرهنگ سیاوش محبی  اظهار داشت: وضعیت ترافیک در مسیر شمال به جنوب محورهای هراز و فیروزکوه و نیز محور امام رضا(ع) به سمت تهران دارای بار ترافیکی پر حجم اما روان است.

رییس پلیس راه شرق استان تهران ادامه داد: ترافیک در محدوده عوارضی پردیس به سوی تهران بسیار سنگین است.

وی افزود: طبق پیش بینی به عمل آمده ۱۳ فروردین نیز از ساعات اولیه بامداد تا انتهای این روز با ترافیک سنگینی در محورهای منتهی به تهران مواجه خواهیم شد.

رییس پلیس راه شرق استان تهران گفت: توصیه ما به مسافران عزیز این است، که در صورت امکان زمان بازگشت از سفر خود را به بعد از تعطیلات موکول کنند، تا صحیح و سالم و زودتر به محل زندگی خود بازگردند.

وی گفت: معمولا بین نیمه شب تا ساعت ۶ صبح پر مخاطره ترین زمان از نظر تصادفات و حوادث رانندگی است و بهتر است مسافرین عزیز در این ساعات استراحت کرده و در ساعات اولیه روز به مسیر خود ادامه دهند و استراحت در بین مسیر را فراموش نکنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه