سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

اعلام ایستایی ساختمان برق وزارت نیرو تا ۲۴ ساعت آینده

سخنگوی سازمان آتش نشانی از بررسی ساختمان برق حرارتی وزارت نیرو از نظر ایستایی و سازه تا ۲۴ ساعت آینده خبر داد.

پایان مبارزه آتش نشانان با آتش حرارتی

به گزارش خبرگزاری موج، سخنگوی سازمان آتش نشانی اعلام کرد: ایستایی ساختمان برق وزارت نیرو تا ۲۴ ساعت آینده اعلام می شود.

جلال ملکی با حضور در جمع خبرنگاران به تشریح مصوبات جلسه صبح امروز مسئولان دخیل در امر اطفای حریق ساختمان برق حرارتی وزارت نیرو پرداخت و گفت: دقایقی قبل این جلسه به پایان رسید و این جلسه مصوباتی داشته است.

ظرف مدت ۲۴ ساعت وضعیت ایمنی ساختمان نور حرارتی توسط کارشناسان امر سنجیده شود

وی با بیان اینکه در این جلسه مقرر شد که حداکثر ظرف مدت ۲۴ ساعت وضعیت ایمنی ساختمان نور حرارتی توسط کارشناسان امر سنجیده شود، اظهارکرد: ساختمان باید از نظر سازه ایستایی و ایمنی مورد بررسی قرار گیرد.

ملکی با اشاره به اینکه در صورتی‌که کارشناسان ذیصلاح ایمنی ساختمان را از نظر سازه و ایستایی تایید کنند ساکنان می‌توانند به منطقه برگردند اما اگر ایستایی سازه تایید نشود ساکنان نیز نمی‌توانند به منطقه بازگردند، گفت: نوع رفتار ساختمان در خصوص بازگشت ساکنان به منطقه موثر است.

پایان مبارزه آتش نشانان با آتش حرارتی

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه جلسه انشعابات ساختمان‌های اطراف وصل خواهد شد اما انشعابات ساختمان اصلی تا اطلاع ثانوی قطع خواهد بود،اظهارکرد: خدمات انتظامی و پلیس راهور نیز کماکان تا پایان عملیات ادامه خواهد داشت همچنین مقرر شده است که اورژانس نیز در محل حاضر باشد.

امروز عملیات لکه گیری به اتمام خواهد رسید

ملکی با اشاره به اینکه اطفای حریق انجام شده است و آتش نشانان در حال لکه گیری هستند، گفت: تا پایان امروز عملیات لکه گیری به اتمام خواهد رسید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه