سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

استاندار گیلان:

در حوزه اشتغال، اولویت با کسانی است که آسیب پذیرتر هستند

استاندار گیلان در همایش بهره‌برداری از هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهارکرد: در حوزه اشتغال، اولویت با کسانی است که آسیب پذیرتر هستند و باید آنها به درآمد مستقل برسند.

استاندار گیلان

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، استاندار گیلان در همایش بهره‌برداری از هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی مددجویان گفت: در حوزه اشتغال، اولویت با کسانی است که آسیب پذیرتر هستند.

مصطفی سالاری در این همایش که با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، رییس سازمان کمیته امداد امام خمینی(ره)، دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: این کار نشان می دهد هرجا از مشارکت مردم استفاده کرده ایم، موفق شده ایم.

وی با تاکید بر اینکه باید روی مسکن و اشتغال با جدیت ورود کنیم، ادامه داد: نمایندگان مجلس هم برای انجام بهتر این کار تلاش کردند و در لایحه بودجه ۹۷ دیده شده که با حمایت مجلس و تصویب این بودجه، می توانیم مسیر را با هم به درستی طی کنیم.

سالاری افزود: در حال حاضر ۲ هزار واحد مسکونی مددجویی محرومان در گیلان باقیمانده که اگر اجرایی شود، مشکلی نخواهیم داشت.

وی اضافه کرد: برای اشتغال و تامین منابع، امسال با همت دولت، بهتر از سال گذشته انجام می شود و باید منابع جایی هزینه شوند که منجر به ایجاد شغل باشد.

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر اینکه باید بدانیم چه مشاغلی در شهرها و روستاها با این منابع می توان ایجاد کرد، گفت: اگر این کار را نکنیم، کالای تولیدی ما کم مشتری یا بی مشتری باقیمانده و به مشکل بر می خوریم.

شناسایی حلقه های کامل زنجیره گردشگری گیلان

 سالاری با بیان اینکه حلقه های کامل زنجیره گردشگری گیلان شناسایی و تعریف شده، افزود: در جاهایی که می تواند شغل پایدار داشته باشد، شناسایی صورت گرفته و در مرحله دوم باید به سمت کشاورزی برویم.

وی گفت: سطح زیر کشت را نمی توانیم اضافه کنیم و باید با اقدامات علمی و جامعه محور به دنبال افزایش محصولات کشاورزی اصل کشت موجود را افزایش و بهره وری را ارتقاء دهیم.

استاندار گیلان در خاتمه سخنانش اضافه کرد: در حوزه اشتغال، اولویت با کسانی است که آسیب پذیرتر هستند و باید آنها به درآمد مستقل برسند.

وی اظهار داشت: در حوزه خدمات، خدماتی که در کوتاه مدت می تواند برای خانوارها درآمد ایجاد کند در دستور کار قرار دارد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه