سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

قیمت نفت برنت به ۶۳ دلار و ۲۳ سنت رسید

قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات روز جمعه با ۸ سنت، معادل ۰.۸ درصد کاهش به ۶۳ دلار و ۲۳ سنت رسید.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در حالی که ادامه تعطیلی خط لوله انتقال نفت شمال موجب تقویت قیمت ها شده، رشد تولید نفت آمریکا و تقاضای ضعیف برای بنزین در این کشور موجب تضعیف قیمت ها شده است و این عوامل موجب شد تا قیمت نفت در روز جمعه افت و خیز زیادی را شاهد باشد.

بر اساس این گزارش، قیمت هر بشکه نفت برنت در پایان معاملات روز جمعه با ۸ سنت، معادل ۰.۸ درصد کاهش به ۶۳ دلار و ۲۳ سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم در پایان معاملات روز جمعه با ۲۶ سنت افزایش به ۵۷ دلار و ۳۰ سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا روز ۲۴ نوامبر به بالاترین رقم ۲ سال گذشته یعنی ۵۹ دلار و ۵ سنت رسیده بود.

قیمت نفت برنت در پایان معاملات هفتگی افت 0.3 درصدی را تجربه کرد و نفت خام آمریکا نیز کاهش هفتگی 0.1 درصدی را شاهد بود.

جان کیلداف، تحلیلگر بازار نفت گفت: «قطعا فشارهایی بر روی نفت وجود دارد... تقاضا برای بنزین پایین آمده که با توجه به اینکه در فصل تعطیلات قرار داریم عادی نیست و عرضه نیز به صورت مداوم در حال افزایش است.»

قیمت بنزین در هفته ای که گذشت شاهد افت 3.5 درصدی بود.

تعطیلی خط لوله فورتیز که نفت را از دریای شمال به انگلیس انتقال می دهد موجب تقویت قیمت نفت برنت در اوایل جلسه دیروز شد، اما بعدا قیمت نفت اندکی کاهش یافت.

از سوی دیگر تولید نفت آمریکا نسبت به اواسط سال 2016 با 16 درصد افزایش به 9.78 میلیون بشکه در روز رسیده و این مسئله موجب تلاش های اوپک و متحدانش برای برقراری موازنه در بازار شده است.

آمارهای موسسه بیکر هاگز نشان می دهد، تعداد سکوهای حفاری نفتی در آمریکا در این هفته 4 مورد کاهش داشته و به 747 سکو رسیده که اولین کاهش هفتگی در طی 6 هفته گذشته است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه