سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

مدیرعامل شرکت توانیر تأکید کرد:

صرفه‌جویی ۲۲۰۰ مگاواتی در مصرف برق

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با اجرای طرح مهتاب بیش از ۲۲۰۰ مگاوات در مصرف برق کشور صرفه‌جویی شده که حدود ۱.۵ میلیارد دلار برای تولید این مقدار انرژی ، هزینه لازم است.

برق
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،مجید فرهزاد مدیرعامل شرکت توزیع برق  در آیین اغازین مانور مذکور به تشریح عملکرد این شرکت در اجرای طرح مهتاب در حوزه‌های مختلف پرداخت و گفت : از ابتدای شروع طرح تاکنون ۸۷۸ انشعاب غیر مجاز و ۵۲۷ دستگاه ماینر از ۶ مرکز غیرمجاز استخراج رمز شناسایی و جمع آوری شده که براورد انرژی احصا شده این دو اقدام حدود ۱۶ میلیون کیلووات ساعت می‌باشد.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود به پایش مصرف برق ۱۰۴۷ واحد تجاری و فروشگاه بین راهی و پایش مصرف برق ۲۷۰ اداره در راستای مقابله با جلوه های بد مصرفی برق اشاره کرد. 

مهندس محمد اله داد مدیرعامل شرکت توانیر در این برنامه ضمن خدا قوت و تشکر از همکاران شرکت برق این استان به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در حوزه توزیع برق به شرایط ویژه صنعت برق با توجه به وقوع جنگ با دشمن آمریکایی -صهیونیستی اشاره کرد و افزود:  با اجرای طرح مهتاب بیش از ۲۲۰۰ مگاوات در مصرف برق کشور صرفه‌جویی شده که حدود ۱.۵ میلیارد دلار برای تولید این مقدار انرژی ، هزینه لازم است.

وی با تاکید بر اینکه همه تلاش صنعت برق بر این است که در شرایط جنگی برق مورد نیاز زیرساخت‌های اساسی را تامین کند به  سوءاستفاده از برق یارانه‌ای در بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: برق کشاورزی باید در خدمت تولید و تأمین امنیت غذایی باشد، اما در برخی مناطق از برق چاه‌های کشاورزی برای تأمین برق ویلاها، تالار‌ها و واحد‌های تجاری استفاده می‌شود که مصداق سوداگری انرژی است و با ان برخورد خواهد شد.

اله‌داد با اشاره به استمرار اجرای طرح مهتاب و برخورد با مصادیق مصرف غیرمجاز برق، تاکید کرد: شناسایی و حذف انشعابات غیرمجاز، جلوگیری از سوءاستفاده از برق یارانه‌ای و اصلاح کاربری‌های غیرمرتبط، از مهم‌ترین محور‌های مدیریت هوشمند مصرف برق و کاهش تلفات شبکه است و این اقدامات با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط با جدیت ادامه خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه