سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

گیشه در انتظار نفس تازه/ ورود فیلم‌های جدید با ستاره‌های مطرح

با آغاز اکران فیلم‌های «استخر»، «زنده‌شور» و «لباس شخصی»، سینماهای کشور در روزهای گرم تابستان میزبان آثاری تازه و متنوع شده‌اند؛ فیلم‌هایی که می‌توانند پس از ماه‌ها رکود و اکران محدود، جان تازه‌ای به گیشه بدهند.

سینما
به گزارش خبرگزاری موج

، اکران تازه سینماها در شرایطی آغاز شده که کارشناسان مدت‌ها بر ضرورت نمایش فیلم‌های مخاطب‌پسند برای نجات گیشه تأکید داشتند. حالا در کنار کمدی «خواب‌نما»، ترکیب جدیدی از آثار اجتماعی، جدی و سیاسی روی پرده آمده تا تنوع بیشتری به سبد اکران بدهد.

با شروع اکران سه فیلم جدید از ۲۴ تیرماه، بازار کم‌رمق سینماها وارد مرحله تازه‌ای شده است. سالن‌های سینما در ماه‌های گذشته علاوه بر تعطیلی‌های مقطعی، با اکران طولانی‌مدت تعداد محدودی فیلم روبه‌رو بودند؛ شرایطی که موجب شد گیشه چهار ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل با افت جدی مواجه شود. در چنین فضایی، نمایش فیلم‌های تازه می‌تواند بخشی از امیدها برای بازگشت مخاطبان به سالن‌ها را زنده کند.

فیلم «استخر» ساخته سروش صحت یکی از مهم‌ترین آثار تازه اکران‌شده است؛ فیلمی که برای بسیاری از مخاطبان به‌دلیل نام کارگردانش جذابیت ویژه دارد. این اثر با بازی امین حیایی، سحر دولتشاهی و سورنا صحت، در فضایی متفاوت از آثار قبلی صحت ساخته شده و حتی برخی آن را نزدیک به تجربه‌های شخصی او می‌دانند. علیرضا خمسه، پانته‌آ پناهی‌ها، بیژن بنفشه‌خواه، مجید یوسفی و کاظم سیاحی نیز از دیگر بازیگران این فیلم هستند. گفته می‌شود نسخه اکران عمومی «استخر» در سکانس پایانی با نسخه جشنواره تفاوت دارد.

فیلم «زنده‌شور» نیز دیگر اثر مهمی است که با تکیه بر فضای درام و بازی متفاوت بهرام افشاری روی پرده آمده است. افشاری در این فیلم نقش یک نماینده دادستان را بازی می‌کند؛ نقشی جدی که برای او سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فجر را به همراه داشت. مارال فرجاد نیز برای این فیلم سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن را دریافت کرده است. «زنده‌شور» ساخته کاظم دانشی، علاوه بر این جوایز، توانست جوایز بهترین کارگردانی، بهترین موسیقی و بهترین فیلم از نگاه تماشاگران جشنواره فجر را هم به دست آورد. شبنم مقدمی، حامد بهداد، امیر جعفری، سارا بهرامی، رویا جاویدنیا، صدف اسپهبدی و علیرضا آرا از دیگر بازیگران این فیلم هستند.

در کنار این آثار، «لباس شخصی» نیز پس از هفت سال انتظار موفق به دریافت مجوز اکران شده و به جمع فیلم‌های تازه‌روی‌پرده‌رفته پیوسته است. این فیلم به کارگردانی امیرعباس ربیعی، روایتی سیاسی از چهره‌هایی در حزب توده در سال‌های ابتدایی پس از انقلاب اسلامی ارائه می‌دهد. مهدی نصرتی، کیوان محمودنژاد و توماج دانش‌بهزادی از بازیگران این اثر هستند. همچنین کمدی «خواب‌نما» به کارگردانی رضا مقصودی که از ۱۹ تیرماه اکرانش آغاز شده، با حضور جواد رضویان، بهاره کیان‌افشار، بیژن بنفشه‌خواه، نعیمه نظام‌دوست، کمند امیرسلیمانی و یوسف صیادی، یکی دیگر از گزینه‌های متنوع این روزهای سینماست.

این تحرک تازه در اکران در حالی رخ داده که طبق آخرین آمار تا ظهر ۲۴ تیرماه، مجموع فروش سینماها به ۱۴۸ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان رسیده و یک میلیون و ۲۶۵ هزار نفر به تماشای فیلم‌های امسال نشسته‌اند؛ آماری که نشان می‌دهد سینما برای عبور از رکود، بیش از هر زمان دیگری به فیلم‌های تازه و مخاطب‌پسند نیاز دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه