English

جشنواره مستند رادیویی «پژواک» بین المللی می‌شود

معاون صدا از بین المللی شدن جشنواره مستند رادیویی «پژواک» در دوره بعدی برگزاری خبر داد.

جشنواره مستند رادیویی «پژواک» بین المللی می‌شود
به گزارش خبرگزاری موج

، آیین اختتامیه سومین جشنواره مستند رادیویی «پژواک» با حضور جمعی از مدیران، هنرمندان و اهالی رادیو امشب ۲۹ اردیبهشت در مرکز همایش های صداوسیما برگزار شد.

اجرای این مراسم را فرزاد حسنی بر عهده داشت.

در ابتدای برنامه حمیدرضا افتخاری دبیر جشنواره در سخنانی عنوان کرد: برگ برنده «پژواک» سوم تاکید دوباره بر این است که رادیو رسانه لحظه هاست، ما سه قله در این دوره از «پژواک» داشتیم؛ در ابتدای راه مقاومت مردم غزه را به جشنواره اضافه کردیم، در میانه راه متاسفانه اتفاقات حوادث تروریستی کرمان رخ داد و آثار قابل توجهی در این بخش دست ما رسید.

وی اضافه کرد: عملیات تنبیهی «وعده صادق» نیز یک باره اضافه شد و اتفاقاً در این بخش آثار زیادی را دریافت کردیم که نمونه ای بود از اینکه رادیو می تواند به لحظه باشد و خود را با رخدادها منطبق کند و شاید راز رادیو در همه این سال ها همین به لحظه بودن است.

افتخاری تصریح کرد: در پایان از بزرگی یاد می‌کنم که سال گذشته در بین ما بود و امسال نیست؛ استاد مسعود اسکویی که امیدوارم روحش شاد باشد و خدا همه بزرگان رادیو را برای ما حفظ کند.

در ادامه به دعوت فرزاد حسنی، پیشکسوت های رادیو از جمله عذرا وکیلی، اصغر سمسارزاده، تورج نصر، علیرضا جاویدنیا و میرطاهر مظلومی روی صحنه رفتند تا بخشی از جوایز را اهدا کنند.

سپس علی بخشی زاده معاون صدا در این مراسم در سخنانی با تبریک میلاد امام رضا (ع) بیان کرد: دانه ای سه سال پیش در فضای رادیو کاشته شد و امسال ثمر داد. امسال به دبیرخانه جشنواره بیش از هزار اثر ارسال شد.

وی اضافه کرد: این آثار معرفی جوانان عزیزی بود که برنامه های خلاقانه ای را طراحی کردند. داوری در این دوره بسیار سخت بود که نشان از شکوه جشنواره دارد و جشنواره به اهداف خود در این دوره رسید.

بخشی زاده با اعلام خبری تصریح کرد: این جشنواره ان شاءالله در سال آینده بین المللی شده و از این بستر استعدادهای بسیاری معرفی می شود. در طول این سه دوره از حوادث بین المللی عقب نماندیم. رادیو همراه طوفان الاقصی بود و صدای دانشجویان معترض به استکبار جهانی شد.

معاون صدا در ادامه یادآور شد: این جشنواره به هفت نشان رسیده است؛ نشان سلیمانی، نشان دکتر کاظمی آشتیانی، نشان صدیقه اعتمادسعید، نشان مادر در حوزه فرزندآوری، نشان فردوسی برای تلاشگران در حوزه پاسداشت ادبیات فارسی و نشان ایران برای تلاشگران در حوزه تقویت سرمایه اجتماعی. همچنین امید، نشاط اجتماعی و پیشرفت های کشور محور برنامه سازی ما خواهد بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه