سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

طی ۲۴ ساعت گذشته صورت گرفت؛

ناکامی قاچاقچیان در انتقال بیش از یک تن موادافیونی

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف یک تن و ۹۶ کیلو مواد مخدر طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

مواد مخدر

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، سردار غلامرضا جعفری  فرمانده انتظامی استان هرمزگان، در تشریح این خبر اظهار داشت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در راستای تضعیف توان عملیاتی قاچاقچیان و نا امن کردن محیط برای مجرمان،  با اقدامات اطلاعاتی و اشرافیت کامل بر محورهای مواصلاتی فرعی و اصلی در ۲۴ ساعت گذشته موفق شدند، ۶ دستگاه خودرو سبک و سنگین حامل موادمخدر را شناسایی و توقیف و ۱۱ تن از سوداگران مرگ را دستگیر کنند.

وی با اشاره به اینکه در این مدت، یک تن و ۹۶ کیلوگرم انواع موادمخدر و ۴ قبضه سلاح جنگی  در استان کشف شده است، افزود: با تلاش همه جانبه و هوشیاری مأموران انتظامی سیریک، بندرعباس، حاجی آباد و رودان، قاچاقچیان در انتقال مواد مخدر ناکام شدند.

این مقام ارشد انتظامی استان اظهار داشت : در مدت یاد شده ۱۳ مرحله طرح پاک سازی محلات و نقاط آلوده استان از حیث تهیه و توزیع مواد مخدر نیز در استان اجرا و در اجرای این طرح ها ۲۳۱ معتاد متجاهر و کارتن خواب شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی هرمزگان هدف پلیس از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی را افزایش امنیت، آسایش و آرامش عمومی شهروندان برشمرد و تصریح کرد: نیروهای پلیس با بکارگیری تمام توان عملیاتی و انتظامی خود در تامین نظم و امنیت شهروندان تلاش می‌کنند و لازم است شهروندان نیز ضمن رعایت نکات ایمنی و امنیتی در پیشگیری از جرایم، هرگونه موارد مشکوک را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه