معاون فرهنگی دانشگاه شیراز خبر داد؛

مشارکت بیش از ۱۵۰۰ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور در دومین جشنواره شهید آوینی

معاون فرهنگی دانشگاه شیراز گفت: بیش‌ از ۱۵۰۰ نفر از دانشگاهیان سراسر کشور، با ارسال حدود ۳ هزار اثر در دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی شرکت کردند.

جشنواره شهید آوینی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حامد تقوایی، معاون فرهنگی دانشگاه شیراز با بیان اینکه دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی، از سوی اداره‌ کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان، به‌ میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شده، خبر داد: این جشنواره که ویژه‌ دانشجویان شاهد و ایثارگر و سایر دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور ترتیب یافته، از دی‌ ماه ۱۴۰۲ آغاز شده و تا اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: این جشنواره در دو بخش قرآن و معارف (ویژه تمامی دانشجویان شاهد و ایثارگر با هر درجه ایثارگری و در سطح تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاهی) و همچنین در بخش‌های هنری و ادبی برگزار شده که همه دانشجویان در کنار دانشجویان شاهد و ایثارگر در موضوعات اعلامی تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شرکت کرده‌اند.

دبیرکل دومین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی از استقبال دانشگاهیان در این دور از جشنواره خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار به بخش هنری و ادبی جشنواره که در رشته‌های داستان کوتاه و شعر، تصویرسازی، خوشنویسی، طراحی پوستر، طراحی و نقاشی و عکاسی ترتیب یافته، تا ۱۵ فروردین‌ماه اعلام شده بود که هم‌اکنون به اتمام رسیده و وارد مرحله‌ داوری شده است.

وی افزود: مهلت ارسال آثار به بخش قرآنی و معارفی جشنواره، ویژه‌ تمامی دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز تا ۲۴ فروردین‌ماه اعلام شده که پس از اتمام، داوری آن آغاز خواهد شد. 

معاون فرهنگی دانشگاه شیراز خبر داد: در این مدت، بیش از ۱۵٠٠ نفر در بخش‌های مختلف جشنواره شرکت‌ کرده‌اند و حدود ۳ هزار اثر به دبیرخانه‌ جشنواره ارسال شده است.

وی یادآوری کرد: هدف از برگزاری این جشنواره، تبیین و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه‌ها، توانمندسازی دانشجویان و استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آن‌ها برای تولید محتوای باکیفیت در حوزه ایثار و شهادت، ایجاد و تعمیق ارتباط صمیمانه بین دانشجویان، متبلور کردن توانمندی و ایجاد نشاط بوده است.

تقوایی ادامه داد: از دیگر اهداف و چشم‌انداز برگزاری این جشنواره می‌توان به فراهم‌ آوردن زمینه‌ای برای انس بیش از پیش دانشجویان با کلام انسان‌ساز الهی و مفاهیم تعالی‌بخش آن و همچنین نشر و بسط فضای معنوی و عطر‌آگین قرآن و عترت و فرهنگ ایثار و شهادت در محیط دانشگاهی اشاره کرد.

به‌گفته‌ دبیرکل جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی، ترویج فرهنگ معنوی قرآنی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انعکاس آن از طریق فضای مجازی، ترویج فرهنگ هنری دانشجویان شاهد و ایثارگر، ارج نهادن به فعالیت‌های هنری منبعث از قرآن (منش اشراقی شهید آوینی)، بهره‌گیری از زبان هنر برای انتقال مفاهیم والای قرآنی و معارف اهل بیت (ع) به جامعه، گسترش و تعمیق شناخت دانشجویان از مفاهیم و الگوهای دینی، بزرگان و علمای اسلام از محورهای مهم و موردتأکید برگزاری این جشنواره است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه