سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

قیمت محصولات ایران خودرو روی کدال اصلاح شد

در حالی که وزارت صمت از اصلاح قیمت‌های اعلامی ایران‌خودرو به دلیل اختلاف با محاسبات سازمان حمایت خبر داده بود، بررسی اصلاحیه منتشرشده نشان می‌دهد قیمت نهایی اکثر محصولات این شرکت بدون تغییر باقی مانده و تنها چند خودرو با کاهش محدود قیمت مواجه شده‌اند.

قیمت محصولات ایران خودرو امروز
به گزارش خبرگزاری موج

، روز گذشته ایران‌خودرو مجوز افزایش قیمت محصولات خود را بر اساس مصوبه شورای رقابت دریافت کرد و در همین راستا درخواست توقف نماد بورسی خود را نیز به سازمان بورس ارائه داد. این شرکت در همان روز فهرست جدید قیمت محصولات خود را منتشر کرد که بر اساس آن، قیمت خودروهای تولیدی ایران‌خودرو بین ۲۷ تا ۴۹ درصد افزایش یافته بود.

با این حال، امروز زارعی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرد که اگرچه اسناد و مدارک از سوی ایران‌خودرو به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ارائه شده و بررسی‌ها نیز در چارچوب دستورالعمل‌های موجود انجام گرفته است، اما در قیمت‌های اعلام‌شده از سوی این خودروساز، ارقامی بالاتر از محاسبات سازمان حمایت درج شده بود. بر این اساس مقرر شد اصلاحات لازم انجام شده و نسخه نهایی قیمت‌ها به سازمان بورس اعلام شود؛ اصلاحیه‌ای که امروز در سامانه کدال با قیمت جدید منتشر شد.

بررسی قیمت‌های اصلاح‌شده نشان می‌دهد که تغییر محسوسی در نرخ نهایی اکثر محصولات ایجاد نشده و بخش عمده قیمت‌ها بدون تغییر باقی مانده‌اند. با این حال، قیمت برخی محصولات کاهش یافته است که از جمله آن‌ها می‌توان به تارا توربو با حدود ۲۰ میلیون تومان کاهش، دنا پلاس شش‌دنده با حدود ۱۳ میلیون تومان کاهش و پژو ۲۰۷ فرمان هیدرولیک با حدود ۷۵ میلیون تومان کاهش اشاره کرد.

به این ترتیب، اگرچه وزارت صمت از اصلاح قیمت‌های اعلامی ایران‌خودرو خبر داده بود، اما بازنگری انجام‌شده تاثیر قابل توجهی بر نرخ نهایی اغلب محصولات نداشته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه