سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

افتتاح شصتمین منزل مسکونی گروه جهادی بسیج کارگری ذوب آهن اصفهان

همزمان با پنجمین روز از هفته دفاع مقدس و در حاشیه برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در ذوب آهن اصفهان ، شصتمین منزل مسکونی که توسط گروه جهادی حوزه مقاومت بسیج کارگری شهید تندگویان این مجتمع عظیم صنعتی ساخته شده در شهر چرمهین طی مراسمی چهارشنبه چهارم مهرماه ۱۴۰۳ به خانواده نیازمند تحویل شد.

ذوب آهن اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از ذوب آهن اصفهان، ساخت این خانه که به همت جهادگران ذوب‌آهنی و قرارگاه جهادی حوزه بسیج شهید تندگویان انجام شد به نوعی با یک رکورد همراه بود.

به گفته روح‌اله جلالی جهادگر حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان شروع به ساخت این منزل از نهم تیرماه سال جاری شروع شد و یکم مردادماه مرحله نازک‌کاری آغاز شد و امروز این منزل آماده تحویل به این خانواده عزیز گردید. در انجام این کار خداپسندانه مدیریت‌های مختلف از جمله نت مکانیک، نت راه و ساختمان و آگلومراسیون و کارکنان زحمتکش ذوب‌آهنی همکاری داشتند و با روزی ۱۲ ساعت کار در این مدت زمان این خانه را به بهره‌برداری رساندند.

جلالی بیان داشت: قرارگاه جهادی شهید تندگویان توانایی به ثمر رساندن ساخت خانه در کمتر از ۸۰ روز را دارد و از این بابت خدا را شاکریم که توفیق این خدمت‌رسانی را به ما بخشید.

گفتنی است دو باب منزل مسکونی دیگر نیز که به همت قرارگاه جهادی شهید تندگویان ذوب آهن اصفهان ساخته شده ، آماده تحویل است که به زودی طی مراسمی انجام می شود .

شایان ذکر است در مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس علاوه بر افتتاح و تحویل این منزل مسکونی ، ۳۰۰  بسته کمک معیشتی ، ۴۸ سری کمک جهیزیه و ۱۱۰ بسته کمک تحصیلی با مشارکت کارکنان ذوب آهن اصفهان ، حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان ، کمیته امداد لنجان و ناحیه مقاومت بسیج لنجان نیز به خانواده های نیازمند اهداء شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه