سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب با طلاب پاکستانی مطرح کرد؛

منظور ما از وحدت به هیچ وجه دست کشیدن از اعتقادات نیست / فقط کفار حربی دشمن اسلام محسوب می‌شوند

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب در دیدار جمعی از طلاب پاکستانی ضمن گرامی داشت دهه فجر انقلاب اسلامی به تبیین مکتب وحدت گرای امام خمینی(ره) و حاج قاسم سلیمانی پرداخت.

شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام والمسلمین شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب، انقلاب اسلامی ایران و مکتب حاج قاسم سلیمانی را در تداوم مکتب رسول الله(ص) دانست و اظهار کرد: نکته قابل تامل در مکتب پیامبر اکرم(ص) معیت با رسول الله است باید در کلمه معیت اندیشه کنیم تا ببینیم چه کسانی با رسول الله هستند و معیت با رسول الله به چه معناست؟

وی افزود: در زمان پیامبر اکرم(ص) اصحاب و یاران با یکدیگر اختلاف نظر و اختلاف سلیقه داشتند اما حول یک محور جمع شده بودند و آن معیت با رسول الله بود اما بعد از وفات پیامبر اکرم اتفاقاتی افتاد که یک جدایی و تفرقه در بین امت اسلامی شکل گرفت و متاسفانه جنگ‌هایی بین مسلمانان شکل گرفت.

شهریاری در تبیین معنای دقیق وحدت تصریح کرد: منظور ما از وحدت به هیچ وجه دست کشیدن از اعتقادات نیست.

وی در پاسخ به این سوال که چطور می توان مصداق واژه معیت با رسول الله (ص) بود گفت: امام صادق (ع) به شاگردان خود سفارش می‌کرد که در نماز اهل سنت شرکت کنید، به تشییع جنازه آنها بروید، از مریض‌های آنها عادت کنید و امانت دار آنها باشید این همان سیره معصومین(ع) است.

دبیرکل مجمع تاکید کرد: امام خمینی اولین پرچمدار وحدت در منطقه بود و هم اکنون مقام معظم رهبری پرچمدار وحدت در جوامع اسلامی است و البته که دشمن همچنان در حال ایجاد تفرقه در بین جوامع اسلامی است و علاوه بر این که بین شیعه و سنی تفرقه ایجاد می‌کند بین شیعه با شیعه و سنی با سنی هم تفرقه ایجاد می‌کند.

شهریاری ضمن محکوم کردن ادبیات تکفیر افزود: ما معتقدیم ادبیات تکفیر باید از جامعه اسلامی حذف شود و هر کس ادبیات تکفیر داشته باشد، آن دنیا باید جواب رسول‌الله (ص) را بدهد. زیر قرآن فرموده و الذین معه اشداءعلی الکفار و رحماء بینهم معنای معه یعنی با پیغمبر بودن که شامل تمامی مسلمانان می‌شود تا زمانی که زیر پرچم اسلام ناب محمدی باشند. اگر ما مسلمان هستیم و به رسول خدا اعتقاد داریم نباید به هیچ مسلمان دیگری توهین کرده و ایجاد نزاع کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: اسلام حتی بر مصالحه با کفار غیرحربی هم تاکید دارد یعنی زندگی مسالمت‌آمیز با همه پیروان ادیان، این همان ادبیات سیره پیغمبر است و فقط کفار حربی یعنی کسانی که قصد کشتن مسلمانان را دارند دشمن اسلام محسوب می‌شوند.

شهریاری با اشاره به اهداف والای امام خمینی تاکید کرد: امام خمینی انقلاب اسلامی ایران را بر مبنای وحدت پایه‌گذاری کرد هم وحدت در میان جامعه ایرانی و هم وحدت در میان امت اسلامی و حتی بالاتر وحدت میان مستضعفان جهان. اصلی‌ترین مولفه انقلاب اسلامی وحدت مستضعفان است.

وی در ادامه مکتب حاج قاسم را منشعب از امام خمینی دانست و گفت: مکتب حاج قاسم سلیمانی یک ویژگی داشت و آن باور به قرآن کریم بود، حاج قاسم به دنیا ثابت کرد که می‌توان جلوی استکبار ایستاد. آمریکا انگلیس و اسرائیل مانند غولی برای دنیا بودند اما حاج قاسم این هیمنه را شکست.اگر عقلانیت حاج قاسم را به عنوان یک الگو برای جوانان ترسیم کنیم می‌توانیم آینده روشن مقاومت امیدوار باشیم.

دبیرکل مجمع نگاه حاج قاسم را فرامذهبی دانست و افزود: سال‌ها قبل شبکه الجزیره به عنوان یک پایگاه اصلی رسانه‌ای برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران و ایجاد شیعه هراسی در قطر تاسیس شد اما جمهوری اسلامی ایران وقتی قطر در محاصره عربستان و بحرین قرار داشت، حاج قاسم سلیمانی با درایت به یاری قطر شتافت و امروز قطر یکی از حامیان نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه شده است. نگاه حاج قاسم نگاهی فرا مذهبی بود. وی کسی بود که محاصره کردهای سنی را در عراق شکست و ایزدی‌های در اسارت را از دست داعش نجات داد.

شهریاری در پایان گفت: ان شاءلله عقلانیتی که به صورت حرکات وحدت‌انگیز در پاکستان شروع شده ادامه پیدا کند تا بتوانیم امت واحده را در منطقه ایجاد کنیم من به شما قول می دهم اگر شما در پروژه وحدت همراهی کنید با رسول الله خواهید بود و پیامبر شما را شفاعت خواهد کرد اما اگر به تفرقه دامن بزنید پیامبر شما را شفاعت نخواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه