سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

نماینده مجلس:

اجازه واردات خودروهای کارکرده می تواند منجر به کاهش شدید قیمت خودرو شود

عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ گفت: در حال تلاش برای گنجاندن واردات خودروهای کارکرده خارجی در لایحه بودجه سال آتی هستیم تا این اقدام بتواند به بخش قابل توجهی از تقاضای انباشته در بازار خودرو پاسخ داده و تعادل را به این بازار بازگرداند.

واردات خودرو

به گزارش خبرگزاری موج، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت و پاسارگاد در مجلس شورای اسلامی، با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، نوشت: در کمیسیون تلفیق و به اتفاق ریاست کمیسیون صنایع و همراهی دیگر نمایندگان به صورت جدی پیگیر واردات خودروهای کارکرده (دست دوم) هستیم. موافقت های اولیه در سطح دولت هم انجام پذیرفته است.

قطعا اگر این نوع واردات به درستی و با درنظر گرفتن نفع مردم انجام پذیرد، یقینا شاهد کاهش شدید قیمت ها به ویژه در خودروهای خارجی خواهیم بود و بخش قابل توجهی از تقاضای انباشته با عرضه درست و دقیق خودرو پاسخ داده خواهد شد. معتقدم دولت به راحتی و بدون خروج یک سنت ارز از کشور می تواند این نارضایتی شدید از بازار نابسامان خودرو را تبدیل به یک رضایتمندی بالا و افزایش سرمایه اجتماعی خود کند.

امیدوارم در این مسیر به جای سنگ اندازی های معمول، شاهد همراهی و همکاری باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه