سرخط خبرها
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب

نوش آبادی در گفتگو با خبرگزاری موج:

روسیه باید به صلح و امنیت جهانی احترام بگذارد/ کشتار افراد بیگناه به نفع هیچ کشوری نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: دفاع مشروع حق هرکشوری است اما نباید این موضوع باعث شود که افرادو شهروندان بیگناه آسیب ببینند.

حسين نوش آبادي

حسین نوش آبادی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج با اشاره به اینکه جنگ روسیه و اوکراین مناقشه ای است که باید از سوی نهادهای بین المللی مدیریت شود، گفت: نباید کشورهای منطقه بر طبل این مناقشه بکوبند و باید تلاش کنند آتش جنگ را خاموش کنند چراکه چنین بحرانی به نفع هیچ کشوری نیست.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: بدون شک درگیری ها و کشتار افراد بیگناه و اتفاقات ناگواری که در حال رخ دادن است به نوعی آسیب به صلح و امنیت منطقه و جهان است و در این بحران، لازم است طرف ها خویشتنداری کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با تاکید بر اینکه کشور روسیه باید به افکار عمومی و صلح و امنیت جهانی احترام بگذارد، بیان کرد: روسیه اگر هم تحریکات و نشانه هایی از مداخلات کشورهای بیگانه در کنار مرزهایش رخ می دهد، نباید آن را بهانه ای برای عبور نظامی و کشتار مردم قرار دهد.

وی ادامه داد: اگرچه حق دفاع مشروع برای هرکشوری درست است اما نباید این موضوع باعث شود که افراد و شهروندان بیگناه آسیب ببینند.

نوش آبادی با تاکید بر اینکه امروز باید منطق گفتگو و مذاکره حاکم باشد نه منطق زور، قلدری و لشکر کشی، گفت: اگر این موضوع در دنیا حاکم باشد همه کشورها روی  آرامش را خواهند دید.

نماینده مردم ورامین در مجلس، افزود: تجربه تلخ جنگ های جهانی گذشته نشان می دهد که چنین رویدادی خطرات زیادی را به همراه دارد؛ امروزه بعد از گذشت هشتاد سال از عمر سازمان ملل، شورای امنیت این سازمان نتوانسته امنیت کشورهای عضو خود را تامین کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس، با تاکید بر اینکه باید سازمان ملل با یک تدابیر بی طرفانه وارد بحث شده و دنبال مقابله به مثل نباشد، گفت: بدون شک خویشتن داری کشور ها و عدم تحریک توسط کشورها می تواند فضا را آرام کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه