سرخط خبرها
  • خطر بیابان‌زایی در کمین ۳۵ میلیون هکتار از اراضی ایران
  • ستاد مبارزه با مواد مخدر: تولید و مصرف کوکائین در جهان روندی افزایشی دارد
  • حضور ایران با ۲۵۰ اثر در نمایشگاه کتاب پکن
  • برگزاری تمرینات مشترک برای بوکسور‌های تیم ملی در ادامه مسابقات جام جهانی
  • ترامپ عصبی: برای مین‌روبی به کمک اروپا نیازی نداریم
  • پلمب کلینیک بیمار فروش در سعادت‌آباد تهران
  • به زودی سفارت ایتالیا در تهران بازگشایی می‌شود
  • وزیر علوم به نشست وبیناری نمایندگان می‌رود
  • بقایی: در تنگه هرمز هزینه خدمات ناوبری و بیمه دریافت می‌شود
  • کمیسیون اجتماعی مجلس: صندوق‌های تامین اجتماعی ادغام می‌شوند
  • قیمت جدید کارخانه ای محصولات ایران‌ خودرو منتشر شد
  • سی‌ان‌ان: امتیازاتی که ایران می‌دهد فراتر از پیش از جنگ نیست
  • سرکرده اوباش در قیطریه، با شلیک پلیس زمین گیر شد
  • افزایش قیمت محصولات ایران خودرو و توقف نماد این شرکت در بورس
  • اینترنشال: ترامپ مجبور شد امتیازات زیادی به جمهوری اسلامی بدهد؛ یعنی کمپین فشار حداکثری، تحریم و... کشک
  • پایان همکاری خیبر با رحمتی
  • دادستان تهران: کیفرخواست اعضای شبکه زمین‌خواری ۲۲۵ هکتاری در سعادت‌آباد صادر شد
  • سرقت خودپرداز بانک با لیفتراک در بریتانیا
  • رونالدو هم در آمریکا، بازرسی بدنی شد
  • سن بازنشستگی مردان به ۶۲ سال و سابقه لازم به ۳۵ سال افزایش یافت

روحانی در جلسه ستاد اقتصادی دولت:

دولت در حد توان سعی می‌کند نظرات اصلاحی مجلس را با حفظ شاکله کلی بودجه لحاظ کند

رئیس جمهور گفت: دولت در حد توان و امکانات و با در نظر گرفتن همه جوانب و بررسی کارشناسانه، سعی خواهد کرد تا نظرات اصلاحی مجلس را با حفظ شاکله کلی بودجه لحاظ کند.

سفر حسن روحانی رییس جمهوری به استان آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری موج، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور روز سه‌شنبه در یکصد و نودمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت ، با اشاره به اختصاص بخشی از درآمد‌های احتمالی نفت برای امور زیرساختی و حمایت اجتماعی، افزود: در بخش زیرساخت‌های اقتصادی هم، هدف ایجاد اشتغال‌های کوچک و متوسط و اجرای پروژه‌های بزرگ است.

روحانی با بیان اینکه در بخش حقوق کارمندان تلاش بر این خواهد بود که همچون سال‌های گذشته تورم جبران شود، اظهارداشت: دولت در حد توان و امکانات و با در نظر گرفتن همه جوانب و بررسی کارشناسانه، سعی خواهد کرد تا نظرات اصلاحی مجلس را با حفظ شاکله کلی بودجه لحاظ کند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همه تلاش‌ها برای استفاده از راهکار‌های مناسب در تدوین و تنظیم یک بودجه تأثیرگذار و کارآمد، با هدف رسیدن به نتیجه مطلوب است تا بتوانیم در سال آینده هرچه بیشتر فشار‌ها را از روی اقشار ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه کمتر کنیم.

در این جلسه وزیر صنعت، معدن و تجارت در زمینه موافقت نامه‌های تجارت آزاد با اتحادیه اوراسیا گزارش داد.

رئیس جمهور پس از این گزارش، تصریح کرد: عملکرد صادرات و واردات کشور با این اتحادیه در طول سال گذشته نشان داده که با این توافق بازار جدیدی برای صادرات محصولات تولیدی ایران گشوده شده است.

روحانی استفاده از ظرفیت‌های مختلف تجاری و اقتصادی منطقة اوراسیا را یکی از مهمترین فرصت‌های پیش روی کشورمان دانست و گفت: حضور ایران در اتحادیه اوراسیا، در شرایط کنونی جنگ اقتصادی و تبعات ناشی از کرونا، بیش از گذشته اهمیت یافته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه