سرخط خبرها
  • نقشه راه سه‌مرحله‌ای ایران برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
  • در همان روز، بازی فینال: اسپانیا - آرژانتین، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه مِت‌لایف نیوجرسی
  • یکشنبه ۲۸ تیر: بازی رده‌بندی: فرانسه - انگلیس، ساعت ۰۰:۳۰، ورزشگاه هارد راک میامی
  • سردار محبی: دشمن تصور نکند که می تواند جنگ را فرسایشی کند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلار ارز به صنعت
  • ۷۵ درصد پسماندهای کشور دفن می‌شود
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان

آمریکا تلاش می‌کند از کشورهای همسایه ما بخواهد تا ایران را بایکوت کنند

وزیر امورخارجه ایران گفت: ما می‌دانیم که آمریکا تلاش می‌کند از کشورهای همسایه ما بخواهد تا ایران را بایکوت کنند اما به نظر می‌آید که این تلاش‌ها نتیجه‌ای نداشته است.

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه

به گزارش خبرگزاری موج، محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه ایران در گفت‌وگو با روزنامه فرانسوی فیگارو با اشاره به روابط نزدیک تهران و مسکو گفت: روسیه شریک تجاری و سیاسی فوق‌العاده‌ای برای ماست. این کشور ما را درک می‌کند چراکه خود قربانی تحریم‌های آمریکاست.

وی در ادامه گفت: ما می‌دانیم که آمریکا تلاش می‌کند از کشورهای همسایه ما بخواهد تا ایران را بایکوت کنند اما به نظر می‌آید که این تلاش‌ها نتیجه‌ای نداشته است.

بنا بر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ظریف در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره وضعیت سوریه نیز خاطرنشان کرد: همکاری ایران، روسیه و ترکیه در سوریه در شرایطی به نتیجه رسیده است که هیچکدام از طرفین پیشتر برای دستاوردی برنامه‌ریزی نکرده بودند. همکاری این سه کشور با هدف بازگشت اتحاد در سوریه و نابودی تروریست‌ها انجام گرفته است.

ما خواهان راه‌حل سیاسی با انتخابات جدید هستیم

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با بیان اینکه ایران متهم است که با اقدامات نظامی، سوریه را بحرانی کرده، افزود: اما در واقع همه‌چیز بر عکس است؛ ما خواهان راه‌حل سیاسی با انتخابات جدید هستیم که در جریان آن تمام سوری‌ها، از جمله پناهجویان بتوانند آزادانه دیدگاه‌ خود را بیان کنند.

همچنین بنا بر گزارش خبرگزاری تاس، ظریف درباره ادعای صهیونیست‌ها مبنی بر تلاش ایران برای گسترش حضور نظامی خود در سوریه نیز گفت: جمهوری اسلامی تنها برای هدف مقابله با گروه‌های تندرو در سوریه حضور نظامی دارد، زیرا توسط دولت این کشور دعوت شده است.

وی در ادامه تاکید کرد: همگان کمک ما به مقابله با تروریسم و افراط‌گرایی را به رسمیت می‌شناسند و هیچ دلیل دیگری برای این حضور ما (در سوریه) وجود ندارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه