تفاهم نامه سرشماریِ زائران و مسافران در مشهد به امضا رسید

استانداری خراسان رضوی و مرکز آمار ایران با امضاء تفاهم نامه ای، ‌سرشماری زائران رضوی و مسافران کلانشهر مشهد را در دستور کار قرار دادند.

تفاهم نامه استانداری خراسان رضوی با مرکز آمار
به گزارش خبرگزاری موج از خراسان رضوی

، استانداری خراسان رضوی و مرکز آمار ایران، امروز تفاهم‌ نامه ای برای سرشماری زائرن و مسافران امضا کردند که کمک به ارتقای جامعیت داده‌ها و فراهم کردن بسترهای لازم برای تجمیع، پردازش و مدیریت کیفیت داده‌ های جمع‌ آوری‌شده از پایگاه‌های داده متصل به سامانه‌ های استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی، از اهداف آن است.

استاندار خراسان رضوی در حاشیه امضای این تفاهم‌ نامه گفت: آمارهای رسمی معتبر، قابل اعتماد و به‌ هنگام در تدوین سیاست‌های کلی و توسعه‌ای استان و برنامه‌ریزی در حوزه‌های گوناگون از جمله گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های استانداردسازی، جایگاه و نقش مهمی دارند و به همین خاطر تفاهم‌نامه مشترکی میان استانداری خراسان رضوی و مرکز آمار ایران امضا شد.

غلامحسین مظفری افزود: وجود یک برنامه و آمار صحیح نیاز اساسی برای برنامه ریزی است اما متاسفانه آمار رسمی و مشخصی از تعداد زائران، گردشگران و اتباع استان خراسان رضوی در دسترس نیست.

وی با تاکید بر عدم وجود آمار مشخصی از اتباع خارجی در خراسان رضوی اضافه کرد: بخش زیادی از نیروی کار کشور اتباع هستند که نیاز است بررسیهای آماری دقیقی در این خصوص صورت گیرد.

استاندار خراسان رضوی ساماندهی را منوط به داشتن آمار و اطلاعات دقیق و صحیح دانست و گفت: بدون آمار و اطلاعات دقیق امکان ساماندهی و برنامه‌ریزی وجود ندارد و باید فعالیت پژوهشی صورت گیرد.

رئیس مرکز آمار ایران هم در این نشست گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی مرکز آمار ایران استفاده از فناوری‌ های جدید برای کاهش هزینه‌ های آماری و سرشماری و افزایش کیفیت آن است.

به گفته غلامرضا گودرزی، در تفاهم‌ نامه ای که مرکز آمار ایران با آستان قدس رضوی، معاونت زیارت و گردشگری استانداری و نهادهای مسئول در حال مذاکره است، ساز و کار علمی، جدید و مشخصی برای محاسبه دقیق تعداد زائران در هر دوره اوجگیری تعداد زائران تعریف خواهد شد.

خراسان رضوی سالانه میزبان ۳۰ میلیون زائر ایرانی و پنج میلیون زائر از خارج کشور است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه