سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

آغاز گفتگوهای یمنی در اردن

نیروهای طرفدار منصور هادی و حوثی های یمن، گفتگوهای خود در اردن را با موضوع مبادله اسرا و با حمایت سازمان ملل متحد آغاز کرده اند.

بحران یمن

به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری موج به نقل از آسوشیتدپرس، نیروهای طرفدار منصور هادی و حوثی ها، گفتگوهای خود را با موضوع مبادله اسرا، و با پشتیبانی سازمان ملل متحد، در اردن آغاز کردند. پیش از این، دو طرف در ماه دسامبر در مورد مبادله اسرا به توافق رسیده بودند با این حال، همزمان با افزایش درگیری ها بویژه در شهر بندری الحدیده، اجرای توافقنامه مبادله اسرا متوقف شده بود.   

مارتین گریفیتس نماینده ویژه سازمان ملل متحد در موضوع یمن روز سه شنبه(16 بهمن ماه) گفته است: جلسه دو روزه گروه های یمنی در اردن معطوف به نهایی کردن لیست زندانیان و اسرایی است که باید آزاد شده و یا مبادله شوند. یک مقام صلیب سرخ گفته است که یکی از دلایل توقف توافق مبادله اسرا در گذشته این بوده است که هر طرف درخواست آزادی تعداد اسرایی را داشته است که طرف مقابل ادعا می کرده این میزان اسیر را در اختیار ندارد. 

حوثی ها و نیروهای طرفدار منصور هادی در ماه دسامبر سال 2018، در سوئد با یکدیگر گفتگو کرده و به توافقی دست یافتند که بر اساس آن، مبادله اسرا و آتش بس در بندر الحدیده بایستی به اجرا گذاشته می شد. با این حال، این توافقات به دلیل عدم پایبندی طرف های معاهده عملی نشده است. دو طرف یکدیگر را به نقض تعهدات خود متهم می کنند. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه