سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

همتی در نشست هند:

بریکس باید از مرحله گفت‌وگو به اقدام عملی برسد

رئیس کل بانک مرکزی ایران در نخستین روز نشست وزرای دارایی و روسای بانک‌های مرکزی بریکس در هند، با قدردانی از دولت و بانک مرکزی این کشور به‌دلیل میزبانی این اجلاس، بر ضرورت تقویت همکاری‌های عملی میان اعضای بریکس در حوزه‌های پولی و مالی تاکید کرد.

عبدالناصر همتی - وزیر امور اقتصادی و دارایی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از بانک مرکزی، عبدالناصر همتی در سخنرانی خود در نشست افتتاحیه با بیان اینکه همکاری نزدیک‌تر میان کشورهای عضو بریکس می‌تواند نقش مهمی در تقویت ثبات، اعتماد و توسعه پایدار ایفا کند، تصریح کرد: بریکس زمانی بیشترین اثرگذاری را خواهد داشت که بتواند گفت‌وگوهای سیاستی را به ابتکارات عملی و سازوکارهای اجرایی تبدیل کند.

وی با اشاره به شرایط سخت و پیچیده منطقه‌ای و بین‌المللی و نیز تجاوز نظامی علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: ثبات اقتصادی و مالی بدون صلح، احترام به حقوق بین‌الملل و رعایت اصول منشور ملل متحد، دست‌یافتنی نیست.

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین با اشاره به تداوم مشارکت فعال ایران در چهارچوب بریکس، گفت: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از ابتدای عضویت، حضوری فعال و مسئولانه در کارگروه‌های تخصصی بریکس داشته و در حوزه‌هایی همچون پرداخت‌های فرامرزی، استفاده از ارزهای ملی، فناوری‌های مالی، امنیت سایبری، هوش مصنوعی و تامین مالی پایدار مشارکت کرده است.

همتی در ادامه، بر حمایت از ابتکاراتی تاکید کرد که بتوانند هزینه و ریسک مبادلات را کاهش دهند، استفاده از ارزهای ملی را تسهیل کنند و زیرساخت‌های پرداخت را میان کشورهای عضو به یکدیگر نزدیک‌تر سازند.

وی بانک توسعه جدید بریکس را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای نهادی این گروه دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد تعاملات خود را با این نهاد گسترش داده و مسیر عضویت در آن را با همکاری و حمایت اعضای محترم دنبال کند.

رئیس‌کل بانک مرکزی در پایان خاطرنشان کرد: بریکس می‌تواند سهمی مؤثرتر در شکل‌دهی به معماری مالی بین‌المللی فراگیرتر، متوازن‌تر و مقاوم‌تر ایفا کند.

همچنین، همتی امروز با سانجی مالهوترا، همتای هندی خود، دیدار کرد. طرفین در این دیدار درباره مهم‌ترین تحولات اقتصادی و مالی بین‌المللی، ظرفیت‌های همکاری میان نظام بانکی دو کشور و راهکارهای تقویت تعاملات پولی و بانکی ایران و هند تبادل نظر کردند.

همتی: بریکس باید از گفت‌وگو به اقدام عملی برسد

در این دیدار همچنین بر اهمیت توسعه همکاری‌های دوجانبه، استفاده از ظرفیت سازوکارهای چندجانبه و استمرار رایزنی میان بانک‌های مرکزی دو کشور در راستای تسهیل مبادلات تجاری و اقتصادی تاکید شد.

دیدار همتی و مالهوترا با هدف گسترش همکاری‌های اقتصادی و بانکی میان کشورهای عضو این سازمان و تقویت هماهنگی در مواجهه با تحولات اقتصاد جهانی انجام شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه