سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

ایران برای برگزاری دوره‌ای «اکسپو بریکس» پیشنهاد داد

جانشین وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با تأکید بر ضرورت تقویت همکاری‌های اقتصادی میان اعضا، پیشنهاد برگزاری دوره‌ای و چرخشی «اکسپو بریکس» را به‌عنوان بستری برای توسعه تجارت، معرفی ظرفیت‌های اقتصادی و گسترش سرمایه‌گذاری‌های مشترک ارائه کرد.

بریکس
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدصادق مفتح در نشست وزرای تجارت بریکس که در شهر جیپور هند برگزار شد، ضمن قدردانی از دولت جمهوری هند به‌دلیل میزبانی شایسته این نشست، اظهار کرد: بریکس می‌تواند با تقویت همکاری‌های اقتصادی، اعتماد متقابل و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مکمل اعضا، نقشی مؤثر در شکل‌دهی به نظام تجاری متوازن‌تر، فراگیرتر و توسعه‌محور ایفا کند.

وی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران، بریکس را چارچوبی راهبردی برای گسترش تجارت و سرمایه‌گذاری می‌داند، افزود: موقعیت ژئواکونومیک ممتاز، ظرفیت‌های گسترده ترانزیتی و توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های انرژی، معدن، پتروشیمی، کشاورزی و خدمات فنی و مهندسی، فرصت‌های ارزشمندی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان کشورهای عضو فراهم کرده است.

جانشین وزیر صمت در امور بازرگانی، کاهش موانع تجاری، تسهیل دسترسی به بازارها، توسعه استفاده از ارزهای ملی در مبادلات تجاری و تقویت نقش بخش خصوصی را از الزامات تحقق منافع مشترک اعضای بریکس برشمرد و بر گسترش همکاری‌های عملی در این حوزه‌ها تأکید کرد.

مفتح همچنین پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری دوره‌ای و چرخشی «اکسپو بریکس» در کشورهای عضو را مطرح کرد و گفت: برگزاری این رویداد می‌تواند زمینه معرفی ظرفیت‌های اقتصادی اعضا، توسعه همکاری‌های تجاری، افزایش تعامل میان فعالان اقتصادی و گسترش سرمایه‌گذاری‌های مشترک را بیش از پیش فراهم کند.

وی با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای ایفای نقشی فعال و سازنده در مسیر تقویت همکاری‌های اقتصادی بریکس، تصریح کرد: ایران از هر ابتکاری که به استقرار نظام تجاری عادلانه‌تر، متوازن‌تر و توسعه‌محور میان کشورهای عضو منجر شود، حمایت کرده و آماده مشارکت مؤثر در تحقق اهداف مشترک بریکس است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه