سرخط خبرها
  • هشدار پلیس تهران بزرگ به «کودک‌بلاگرها»
  • سپاه: آمریکا باید شرایط ایران را برای بازگشایی تنگه هرمز‌ بپذیرد
  • آخرین وضعیت پرونده‌های ساعدی‌نیا و مدرسه میناب/ آقای خرازی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد
  • اصلاحیه آیین نامه اجرایی ماده ۱۰ قانون ساماندهی صنعت خودرو ابلاغ شد
  • سینماها در دومین هفته‌ مرداد ۴۴ میلیارد تومان فروختند/ «زنده‌شور» و «استخر» در صدر
  • ایران میزبان مسابقات فوتبال و فوتسال مدارس آسیا شد
  • رئیس رسانه ملی: تعریف خبرنگار شامل همه عوامل جلو و پشت دوربین می‌شود
  • پیکر سردار توحیدی فرمانده پیشین پشتیبانی وزارت دفاع در جهرم آرام گرفت
  • پزشکیان: مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال آمریکا تغییر نکرده است
  • پزشکیان: مهم‌ترین دغدغه دولت چهاردهم حل مشکل معیشت مردم است
  • نماینده مجلس: مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز با برق یارانه‌ای سودهای کلان به جیب می‌زنند
  • آغاز ثبت‌نام‌ آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی از امروز شنبه
  • احداث ۲۴۵۰ مگاوات نیروگاه حرارتی جدید در یک‌سال
  • صدور هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی
  • کشف جسد مجهول‌الهویه در محدوده ماهدشت
  • اهواز: ۲۰ نفر از ساکنان مجتمع مسکونی در آتش‌سوزی نجات یافتند
  • قالیباف: خبرنگاران رزمندگانی هستند که سنگرشان آگاهی و سلاحشان حقیقت است
  • خیز وزارت ورزش برای ساماندهی کانون‌های هواداری لیگ برتر
  • توزیع کالاهای اساسی ۳ برابر تقاضاست/کالاهای اساسی به وفور در بازار موجود است
  • اتحادیه مشاوران املاک: برخی مالکان ترجیح می‌دهند خانه را خالی نگه دارند تا با نرخ مصوب اجاره دهند

قیمت نفت به ۶۸ دلار و ۷۲ سنت در هر بشکه رسید

قیمت نفت برنت با ۲۱ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۶۸ دلار و ۷۲ سنت در هر بشکه رسید.

قیمت نفت
به گزارش خبرگزاری موج

​، قیمت نفت در معاملات روز پنجشنبه بازار آسیا، تحت تاثیر خوش‌بینی به مذاکرات تجاری آمریکا و کاهش فشار بر اقتصاد جهانی و همچنین کاهش چشمگیر ذخایر نفت آمریکا، افزایش یافت.

قیمت نفت برنت با ۲۱ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۶۸ دلار و ۷۲ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۲ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۶۵ دلار و ۴۷ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص نفتی روز چهارشنبه تغییر چندانی نداشتند، زیرا بازارها، تحولات مذاکرات تجاری میان آمریکا و اتحادیه اروپا را پس از توافق تعرفه‌ای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با ژاپن، زیر نظر داشتند. این توافق، عوارض واردات خودرو را کاهش می‌دهد و توکیو را در ازای بسته ۵۵۰ میلیارد دلاری سرمایه‌گذاری و وام‌ها در آمریکا، از عوارض جدید معاف می‌کند.

هیرویوکی کیکوکاوا، استراتژیست ارشد شرکت «نیسان سکیوریتیز اینوستمنت»، گفت: خرید با خوش‌بینی به این موضوع که پیشرفت در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا، به جلوگیری از بدترین سناریوی ممکن کمک خواهد کرد، انجام شد.

وی با پیش‌بینی اینکه قیمت نفت خام آمریکا احتمالا بین ۶۰ تا ۷۰ دلار باقی خواهد ماند، افزود: با این حال، عدم قطعیت در مورد مذاکرات تجاری آمریکا و چین و مذاکرات صلح میان اوکراین و روسیه، افزایش بیشتر قیمت‌ها را محدود می‌کند.

دو دیپلمات اروپایی روز چهارشنبه اعلام کردند اتحادیه اروپا و آمریکا، در حال حرکت به سمت یک توافق تجاری هستند که می‌تواند شامل تعرفه پایه ۱۵ درصدی آمریکا بر کالاهای اتحادیه اروپا و معافیت‌های احتمالی باشد و احتمالا راه را برای یک توافق تجاری بزرگ دیگر پس از توافق ژاپن هموار کند.

در بخش عرضه، داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان داد که ذخایر نفت آمریکا طی هفته گذشته، ۳.۲ میلیون بشکه کاهش یافته و به ۴۱۹ میلیون بشکه رسیده است که فراتر از پیش بینی تحلیلگران از کاهش ۱.۶ میلیون بشکه‌ای این ذخایر در نظرسنجی رویترز بود. ذخایر بنزین نیز در همین مدت، با ۱.۷ میلیون بشکه کاهش، به ۲۳۱.۱ میلیون بشکه رسید که تقریبا دو برابر پیش‌بینی‌ها از کاهش ۹۰۸ هزار بشکه‌ای بود.

 در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی همچنان در کانون توجه بازارها قرار دارند. روسیه و اوکراین، روز چهارشنبه، در استانبول مذاکرات صلح برگزار کردند و در مورد تبادل بیشتر زندانیان بحث کردند، اما دو طرف در مورد شرایط آتش‌بس و دیدار احتمالی رهبرانشان اختلاف نظر دارند.

دو منبع صنعتی روز چهارشنبه اعلام کردند که به دلیل مقررات جدید، نفتکشهای خارجی به طور موقت از بارگیری در بنادر اصلی دریای سیاه روسیه منع شدند و صادرات از قزاقستان از طریق کنسرسیومی که بخشی از آن متعلق به شرکت‌های بزرگ انرژی آمریکا است، متوقف شد.

بر اساس گزارش رویترز، وزیر انرژی آمریکا روز سه‌شنبه گفت که واشنگتن، تحریم نفت روسیه را برای پایان دادن به جنگ در اوکراین بررسی خواهد کرد. در همین حال، اتحادیه اروپا روز جمعه هجدهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه را تصویب کرد که سقف قیمت نفت خام روسیه را کاهش می‌دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه