وزیر اقتصاد از آمادگی کشور برای هر وضعیتی خبر داد

وزیر امور اقتصادی و دارایی ضمن اعلام اینکه برای هر وضعیتی آمادگی لازم را داریم، گفت: اکنون که ۱۱ ماه از سال گذشته، رشد ۱۸ درصدی در تجارت غیرنفتی را تجربه کردیم و صادرات نفت هم روند خوبی دارد.

وزیر اقتصاد
به گزارش خبرگزاری موج

، عبدالناصر همتی اظهار کرد: یکی از اتفاقات مهمی که در چند سال گذشته در ایران رخ داد، تحریم‌ها و فشار حداکثری و ظالمانه‌ای بود که در دوره قبل ریاست جمهوری ترامپ علیه ایران انجام شد و پس از او نیز تاحدودی ادامه پیدا کرد.

وی افزود: طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران روش‌های مختلفی را برای خنثی کردن این تحریم‌ها اجرا کرد و نشانه آن نیز این است که در سال‌های اخیر هم رشد اقتصادی مثبت بوده و هم روند همکاری ما با کشورهای مختلف منطقه و جهان رو به گسترش است.

وزیر اقتصاد یادآور شد: اکنون که ۱۱ ماه از سال گذشته، رشد ۱۸ درصدی در تجارت غیرنفتی را تجربه کردیم و صادرات نفت هم روند خوبی دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه