سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند

۱۳۰ هزار مجوز برای درخواست های تاخیر خورده، صادر شد

درگاه ملی مجوزها برای ۱۳۰ هزار نفر متقاضی که درخواست آنها با تاخیر مواجه شده بود، مجوز صادر نمود.

درگاه ملی مجوزها
به گزارش خبرگزاری موج

، به منظور تسهیل فضا کسب و کار و در راستای اجرای حکم قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار (تبصره ۳ ماده ۷مکرر)، صدور خودکار برای هزار و ۲۹ عنوان مجوز که درخواستهای مواجه با تاخیر داشتند، فعال شده است.

۴۸۵ عنوان مجوز از میان هزار و ۲۹ عنوان مجوز تعیین شده با تاخیر حدود ۲۴۰هزار درخواست مواجه شده بود که از این تعداد برای ۱۳۰ هزار درخواست، مجوز صادر شده و ۱۱۰ هزار درخواست در صف صدور قرار گرفته اند و بتدریج در بانک کسب و کار هم درج می شوند.

براساس درخواست دبیرخانه هیات مقررات‌زدایی از تمامی مراجع صدور مجوز، باید درخواستها به یکی از دو حالت صدور و یا رد با ذکر دلیل تعیین تکلیف شود.متذکر می شود؛ رد درخواست بدون دلیل موجه، معادل درخواست شرط اضافه از متقاضی مجوز است و جرم تلقی می‌شود.

یادآور می شود؛ مراجع صدور مجوز می توانند در نظارت های پسینی اقدام مقتضی در خصوص ابطال، تعلیق یا لغو مجوز را دقیقا بر اساس ملاحظات و مقررات قید شده در کاربرگ های ابطال، تعلیق و لغو انجام و از طریق سرویس به درگاه ملی مجوزها بادلایل مستدل برای درج در بانک کسب وکار اعلام نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه