لطیفی

امروز اولین محموله کالا‌ از گمرک دوغارون وارد گمرک اسلام قلعه افغانستان می‌شود

سخنگوی گمرک گفت: امروز اولین محموله‌های تجاری از بازارچه مرزی، منطقه ویژه و گمرک "دوغارون" خراسان رضوی به افغانستان ارسال می‌شود.

روح اله لطیفی

به گزارش خبرگزاری موج، سید روح اله لطیفی سخنگوی گمرک اظهار داشت: حدود ۳۰ کامیون کالای صادراتی فسادپذیر که عمدتا میوه و سبزیجات است، از ساعتی دیگر وارد خاک افغانستان و گمرک "اسلام قلعه" این کشور می‌شود.

او  افزود: از امروز کارکنان گمرک" اسلام قلعه افغانستان" مستقر شدند و یکی از باسکول‌های این گمرک نیز برای انجام توزین محموله‌های تجاری فعال شده است.

لطیفی تاکید کرد: گمرک ایران آمادگی دارد به شرط آمادگی و پذیرش گمرک افغانستان در " اسلام قلعه" تشریفات گمرکی کالا‌های سریع الفساد و سایر محموله‌های صادراتی و ترانزیتی برای ورود به افغانستان انجام دهد.

سخنگوی گمرک افزود: بعد از حریق گسترده در گمرک "اسلام قلعه" افغانستان، امروز اولین محموله‌های تجاری از بازارچه مرزی، منطقه ویژه و گمرک "دوغارون" خراسان رضوی به افغانستان ارسال می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه