سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان عنوان کرد؛

داروها شایع‌ترین علت بروز مسمومیت در منازل

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت:داروها شایع‌ترین علت بروز مسمومیت در منازل است که در این راستا افزایش آگاهی مهم‌ترین عامل پیشگیری از مسمومیت‌ها می باشد.

مسمومیت دارویی
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

، محمد اسماعیل شهاب‌الدین به مناسبت هفته پیشگیری ازمسمومیت ها در جمع خبرنگاران با تأکید بر اهمیت افزایش آگاهی عمومی در پیشگیری از مسمومیت‌ها گفت:شعار امسال سلامتی را با افزایش آگاهی و اقدام پیشگیرانه از مسمومیت‌ها محافظت کنیم، است.

وی افزود:در نیمه نخست سال جاری، ۷۰۶ مورد انواع مسمومیت به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کردند که شامل مسمومیت‌های دارویی، مواد روان‌گردان، گزش حشرات، مواد شیمیایی و مسمومیت غذایی می‌شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد:از این تعداد مسمومیت ، ۵۷ درصد مربوط به آقایان و ۴۳ درصد مربوط به خانم‌ها بوده است.

وی با اشاره به اینکه مسمومیت‌های دارویی یکی از نگرانی‌های جدی بهداشت عمومی در ایران هستند، تصریح کرد: شایع‌ترین داروهای عامل مسمومیت در کشور شامل استامینوفن، بنزودیازپین‌ها و مسکن‌های مخدر هستند. مصرف بی‌رویه یا اشتباه این داروها می‌تواند عواقب جدی برای سلامت فرد داشته باشد.

شهاب‌الدین همچنین به افزایش نگران‌کننده سوء مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی آلوده به متانول اشاره کرد و خاطرنشان کرد:این مسمومیت‌ها می‌تواند پیامدهای مرگبار به دنبال داشته باشد.

معاون غذا و داروی دانشگاه کاشان در پایان به اهمیت اطلاع‌رسانی در زمینه پیشگیری از مسمومیت ناشی از منوکسید کربن با شروع فصل سرما تأکید کرد و از والدین خواست تا داروها و شوینده‌های خانگی را دور از دسترس کودکان نگهداری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر