سرخط خبرها
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد
  • برگزاری انتخابات شوراها در کل کشور/ زمان دقیق متعاقبا اعلام می‌شود
  • وزیر نفت استعفا داد/ حمید بورد سرپرست شد
  • پرسپولیس تیم «ب» را تشکیل می‌دهد
  • پالایشی‌ها در انتظار تعیین تکلیف نرخ خوراک؛ بازگشایی نمادها مشروط شد
  • پایان فعالیت «خانه‌های قرمز» در محلات تهران
  • صاعقه در ارتفاعات پلدختر ۱۱۶ رأس دام را تلف کرد
  • شهرزاد خشنودزاده پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی ناگویا
  • قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
  • کلاهبرداری با ادعای نفوذ در شبکه بانکی؛ کلاهبردار ۱۰ سکه‌ای در فرحزاد دستگیر شد
  • کاظمی: اخبار مربوط به استعفای معلمان کذب است
  • خبر اخراج دیپلمات‌های ایران توسط آمریکا کذب محض است/ نیروهای مسلح آماده‌ دفع هرگونه شرارت هستند
  • سرلشکر عبداللهی: فراجا در جنگ و کودتا جلوی تجزیه ایران را گرفت
  • ۳۸ استاندارد جدید خودرو تا سال ۱۴۱۱ اجباری می‌شود!!

استاندار اصفهان:

شأن حضور مدیران و مسئولان رسیدگی به مسائل مردم است

استاندار اصفهان گفت: به تعبیر حضرت امام (ره) ما هیچ شأنی جز خدمتگزاری به مردم نداریم؛ اگر مردم نباشند و ضرورت رسیدگی به مسائل مردم نباشد حضور ما نیز توجیه و ضرورتی ندارد.

استاندار اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان،  سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان در حاشیه حضور در مرکز سامانه ارتباط مردمی (سامد) بیان کرد: برنامه‌هایی که در استان برای ایجاد ارتباط و شنیدن صدای مردم صورت می گیرد تنوع و گستردگی متعددی دارد.

وی ادامه داد: مدیران کل و رؤسای دستگاه‌های اجرایی استان یک روز در هفته را به ملاقات مردمی اختصاص می دهند و هر هفته یک نفر از مدیران کل در سامانه سامد حضور و به صورت تلفنی با مردم گفتگو می کند.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: با وجود مشغله های بسیار، بنده نیز در هر ماه یک مرتبه افتخار حضور در سامانه سامد برقراری ارتباط تلفنی با مردم خوب‌مان را دارم و ملاقات حضوری با مردم عزیزمان نیز به صورت یک روز در ماه برنامه ریزی می شود.

وی با اشاره به اینکه شأن حضور ما رسیدگی به مسائل مردم است، گفت: به تعبیر حضرت امام (ره) ما هیچ شأنی جز خدمتگزاری به مردم نداریم. اگر مردم نباشند و ضرورت رسیدگی به مسائل مردم نباشد حضور ما نیز توجیه و ضرورتی ندارد.

استاندار اصفهان افزود: همیشه تأکید می کنیم باید به صورت ویژه ارتباط با مردم و رسیدگی به مشکلات را در اولویت امور قرار دهیم.

 مرتضوی عنوان کرد: البته مشکلات مردم زیاد است؛ اما از طرفی خدمات بسیاری در استان انجام می شود که شنیده نمی شود. مدیران استان سعی می کنند در قالب ارتباط چهره به چهره، تلفنی و در سفرهای شهرستانی با مردم ارتباط برقرار کنند.

مقام عالی دولت در استان عنوان کرد: مردم عزیز با مراجعه به میز خدمت استانداری می توانند در برنامه ملاقات مردمی ثبت نام کنند تا تاریخ و ساعت ملاقات به آنان اعلام شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه