English

نماینده بیجار در مجلس شورای اسلامی:

معادن بیجار نقش مهمی در مهاجرت معکوس دارد.

نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: این شهرستان با داشتن ۵ معدن سنگ آهن و طرح‌های توسعه زنجیره فولاد، نقش ارزنده‌ای در رشد اقتصاد و مهاجرت معکوس استان خواهد داشت.

معادن بیجار نقش مهمی در مهاجرت معکوس دارد.

به گزارش خبرگزاری موج کردستان، علیرضا زندیان پیش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران رسانه‌ها به حوزه‌های مهم شهرستان بیجار از جمله حوزه زیرساختی و اقتصاد به ویژه حوزه صنعت و کشاورزی اشاره و بیان کرد: این حوزه‌ها دارای ظرفیت‌ها و در عین حال، محدودیت‌ها و مشکلاتی هستند که از دیرباز حاکم بوده است.

وی گفت: شهرستان بیجار از پایین بودن شاخص‌های اقتصادی و توسعه در استان کردستان و کشور همواره در رنج است که در این راستا پیگیری‌هایی برای رفع محرومیت‌ها انجام شده است.

نماینده بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به نقش چهارراهی بیجار و‌ موقعیت شبکه‌های شریانی به ویژه ارتباطات بین شهری با مراکز دیگر استان‌ها، پیگیری‌هایی در راستای ایجاد زیرساخت‌های جاده‌ای برای این شهرستان انجام داده‌ایم.

زندیان خاطرنشان کرد: قطعات ۶ و ۵ جاده بیجار- زنجان به برنده مناقصه واگذار و عملیاتی شد و در حال حاضر اجرای مسیر قراجلو و اجرای پل هشتاد جفت در برنامه پیمانکار قرار دارد ضمن اینکه باند دوم جاده بیجار ـ زنجان هم در حال اجراست.

نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: به دنبال جذب پیمانکار برای اجرای قطعه چهار این جاده هم هستیم.

وی در ادامه گفت: تا تیرماه امسال چیزی حدود ۱۵ کیلومتر از جاده دیواندره - بیجار دو‌ بانده خواهد شد و‌ برای تسهیل در اجرای مابقی پروژه هم تلاش خواهیم کرد.

زندیان همچنین اضافه کرد:  ۱۲۰۰ متر جاده از همدان - بیجار از محدوده ایلانی تا میدان سراب که جز تعهدات راه و شهرسازی بود، هنوز تکمیل نشده است.

نماینده مردم‌ بیجار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای اجرای فازهای 2 و 3 پیاده‌راه اردلان شهر بیجار اشاره اجرای فاز دوم و سوم پیاده راه بیجار با اداره راه و شهرسازی صحبت شده و‌ مقدمات اجرای آن برای انتخاب پیمانکار در حال انجام است.

وی در ادامه به آسفالت راه های روستایی اشاره و بیان کرد: حدود ۱۵ روستا در برنامه آسفالت قرار گرفته است. زندیان با بیان اینکه ۴۷ کیلومتر جاده روستایی تاکنون انجام شده است گفت: روستاهای فتح آباد؛ چپق لو ، جوروندی؛ جعفر اباد؛ گنبدی نگارستان ؛کچه گنبد کلوچه؛ سیفعلی کندی؛ چشمه آدینه؛ نورمحمد ینگی اباد ، هشتاد جفت ؛ قزلچه اسفالت آنها انجام شده است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به معدن سنگ آهن بیجار گفت: این معدن سالانه ۷۵۰ هزار تن سنگ آهن تولید می‌کند.

وی گفت: معدن سنگ آهن بیجار بر توسعه و افزایش تولیدی فولاد کشور تاثیر بسزایی دارد که محصول تولیدی این معدن و کارخانه سنگ آهن از نوع سنگ آهن کنستانتره با عیار ۶۸ درصد است.

زندیان ادامه داد: معدن سنگ آهن قراکند هم از ظرفیت‌های برجسته اشتغالزایی بیجار با تولید سالانه ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تن سنگ آهن استخراجی است.

به گفته وی، این شهرستان با داشتن ۵ معدن سنگ آهن و طرح‌های توسعه زنجیره فولاد، نقش ارزنده‌ای در رشد اقتصاد و مهاجرت معکوس استان خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه