رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس خبرداد؛

جابجایی رایگان نمازگزاران عید فطر در بندرعباس

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس گفت: بیش از ۱۵ دستگاه اتوبوس برای جابجایی نمازگزاران بندرعباسی در روز عید فطر، در نظر گرفته شده است.

نمازعید+فطر+بندرعباس1

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، عمار زاهدی رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس گفت: بیش از ۱۵ دستگاه اتوبوس برای جابجایی نمازگزاران بندرعباسی در روز عید فطر، در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه گفت: سرویس‌‍‌های رفت و آمد نیم ساعت قبل از نماز، نمازگزاران را به مسجد جامع، محل برگزاری نماز عید فطر جابجا می‌کنند.

زاهدی افزود: اتوبوس‌ها از مبادی بلوار امام، بلوار امام حسین (ع)، کوی ملت، ۶۰۰ دستگاه، اسلام آباد، شهرک پیامبر اعظم (ص)، زینب کبری شهرک نبوت، مساجد صاحب الزمان درخت سبز و نخل ناخدا و مسجد سلمان فارسی اسلام آباد به صورت گردشی همشهریان را به مقصد مسجد جامع منتقل می‌کنند.

رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس عنوان کرد: بعد از اقامه نماز نیز شماری اتوبوس برای انتقال شهروندان به آرامستان باغو و زیارت اهل قبور در نظر گرفته شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه