برگزاری مانور تمرینی، آموزشی، عملیاتی وزارت نیرو در منطقه مرکزی شمال کشور

با ابلاغ رئیس گروه بحران وزارت نیرو، مانور آموزشی تمرینی،آموزشی و عملیاتی با رویکرد وقوع سیل به منظور بالابردن سطح آمادگی نیروهای عملیاتی شرکت های آب و برق در مقابله با بحرانهای احتمالی و حوادث غیر مترقبه، ومشارکت استان های تهران، یزد واصفهان در استان مازندران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، مدیر مرکز مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE آبفای استان اصفهان گفت: طی فراخوانی از سوی مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، ۲۰ تیم عملیاتی در قالب ۱۳۲ نفر از شرکت های آب و برق اصفهان، یزد و تهران در این مانور حضور یافتند.
ابراهیم محمدی افزود: با هماهنگی معاونت بهره برداری و نیز با سرپرستی دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE آبفای استان اصفهان،۲۶ نفر از تیم های واکنش سریع آبفای استان اصفهان به همراه نیروهای عملیاتی دیگر شرکت های آب و فاضلاب، آب منطقه ای، برق منطقه ای و توزیع برق، عملیات واقعی را مطابق با سناریوی تدوین شده با هدف مقابله و جلوگیری از وارد آمدن خسارت های احتمالی به تاسیسات آب و برق اجراء کردند.
وی به چگونگی اجرای مانور واقعی پرداخت و اظهار داشت : در این مانور طی عملیاتی واقعی با استفاده از توان تخصصی اعضای تیم های واکنش سریع و نیز با استفاده از تجهیزات آبفای استان اصفهان نشتی خط انتقال آب ۸۰۰ میلیمتری شهر ساری رفع شد و این خط انتقال مورد اصلاح و بازسازی قرار گرفت.
مدیر مرکز مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE آبفای استان اصفهان با اشاره به اجرای این عملیات در کمتر از ۲۰ ساعت اعلام کرد: کنترل زمان بازیابی شبکه آسیب دیده در زمان بحران، ایجاد هماهنگی بین اکیپ اجرایی و پشتیبانی، همکاری دستگاه های خدمت رسان در زمان بحران و ارتقای تاب آوری به هنگام شرایط نامساعد جوی از اهداف این مانوربوده است.
محمدی افزود: در این مانور برای کاهش آثار ناشی از بحران با سناریوی مخاطره سیل، آموزش های لازم برای حفظ آرامش و بررسی شدت و مقدار خسارت احتمالی، و چگونگی امداد رسانی گروه های عملیاتی برای مهار تبعات ناشی ازاین بحران در حداقل زمان ممکن ارائه شد.
مدیر مرکز مدیریت بحران ، پدافند غیرعامل و HSE آبفای استان اصفهان با بیان اینکه یکی از اهداف حضور در این مانور کسب آمادگی لازم در مقابله با مخاطرات احتمالی بوده اعلام کرد: عمده حوادث پیشبینی شده برای استان مازندران تندباد، سیل و طوفان است، بنابراین در این مانور با همکاری سایر دستگاه های خدمات رسان آمادگی مقابله با بحران، ارتقای توانمندی ها،آمادگی برای مدیریت مخاطرات احتمالی، انسجام بخشی میان سازمانها ، ادارات و افزایش توان و سرعت عمل گروهها مورد بررسی قرار گرفت.