سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

اصغر احمدنژاد:

کشت دوم محصولات کشاورزی در منطقه مغان ممنوع شد

مدیر امور منابع آب مغان گفت: به علت تداوم خشکسالی و کمبود آب، کشت دوم محصول در اراضی تحت پوشش شبکه‌های آبیاری مغان ممنوع است.

سامانه آبیاری نوین

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اصغر احمدنژاد ، مدیر امور منابع آب مغان گفت: به علت محدودیت منابع آبی و تداوم خشکسالی در منطقه و به منظور جلوگیری از تنش آبی محصولات کشت شده، به استناد بند ۱ صورتجلسه مشترک شورای حفاظت از منابع، مجاری و تاسیسات آبی مغان و کارگروه آب، خاک، کشاورزی و منابع طبیعی مغان هر گونه کشت دوم در سال زراعی جاری ممنوع است.

وی افزود: با توجه به کاهش شدید بارندگی و افزایش دما و وقوع خشکسالی و در نتیجه کاهش آب ورودی و حجم ذخیره سدهای مخزنی در حوضه آبریز رودخانه ارس، کشاورزان منطقه مغان ضمن صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و جلوگیری از هدررفت آب در شبکه آبیاری و زهکشی، از انجام کشت دوم محصولات کشاورزی بدون اخذ مجوز لازم از مجاری قانونی پرهیز کنند.

مدیر امور منابع آب مغان می گوید: کاهش شدید بارش در سال آبی جاری و حادث شدن خشکسالی در منطقه و کاهش رواناب به خصوص کاهش حجم آب ورودی به سدها، موجب بروز خشکسالی در منطقه شده و تامین آب آشامیدنی، زیست محیطی، صنعت، کشاورزی و خدمات به دغدغه اصلی مسئولان استان اردبیل تبدیل شده است.

احمدنژاد آبیاری شبانه، کاهش ساعات آبیاری و نوبت‌بندی کانالهای آبیاری را از جمله راهکارهای مدیریت آب در منطقه مغان در شرایط کم آبی امسال ذکر کرد و از کشاورزان خواست تا به جای آبیاری غرقابی، از آبیاری مدرن و قطره ای استفاده کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه