مهناز همتی:

آزمون تعیین ماهیت کالا در مهران انجام می شود

مدیرکل استاندارد و تحقیقات استان ایلام گفت: یکی از وظایف اصلی سازمان ملـی استـاندارد نظـارت بر کیفیـت کالاهای صـادراتی و وارداتی است که این مهم در مرز بین المللی مهران به صورت ویژه مورد توجه است.

همتی مدیرکل استاندارد

مهناز همتی مدیرکل استاندارد و تحقیقات استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج، اظهار داشت: با توجه به فعالیـت گمرک مستقر در مرز مهـران و صـادرات روزانه صدها تن کالا، نماینـدگی اسـتانـدارد شهرستان مهران واقع در پایانه مرزی گمرک با کاربری آزمایشگاهی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و اقداماتی از قبیل تعییـن ماهیــت کالا و ارایه خدمـات مشاوره‌ای را انجام می دهد.

این مسئول اضافه کرد: طی سال جاری تعداد ۱هزار و ۱۴۶ فقره آزمون تعیین ماهیت در آزمایشگاه اداره استاندارد و تحقیقات شهرستان مرزی مهران انجام شده که بیشترین آن مربوط به آهک و کربنات سدیم است.

همتی افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون حدود ۹۰ هزار تن کالای استاندارد از مرز بین المللی مهران به کشور عراق صادر شده است.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات استان ایلام با بیان اینکه همچنین از ابتدای سال تا کنون برای ۱ هزار و ۱۵۹ فقره پرونده صادراتی، مجوز صادر شده است افزود: سنگ‌های ساختمانی، کاشی، سنگ آهن، میلگرد، مواد شیمیایی و قطعات یدکی خودرو کالاهای صادر شده تحت نظارت و کنترل کیفی این اداره کل قرار می گیرند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه