سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

محمدصادق معتمدیان:

صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی و گردشگری به عنوان پنج پیشران توسعه هستند

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: عنایت به موقعیت جغرافیایی خراسان رضوی، یکی از ظرفیت‌های مغفول مانده این استان بخش معدن بوده و می بایست با توجه به ظرفیت دانشگاه‌ها روی آن تمرکز و مطالعات مربوط صورت گیرد.

معتمدیان استاندار خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمدصادق معتمدیان استاندار خراسان رضوی اعلام کرد: بر اساس دستور معاون اول رئیس جمهوری حدود ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار به عنوان فاینانس داخلی از طریق بانک‌ها به پروژه‌های عمرانی استان در ۲ بخش اختصاص خواهد یافت.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی و گردشگری به عنوان پنج پیشران توسعه هستند و کار‌های اجرایی نیاز به پشتوانه فکری دارد چرا که این دو مکمل یکدیگر هستند.

معتمدیان در نشست با اعضای شبکه علمی دانشگاهیان خراسان رضوی گفت: از آغاز تصدی این پست  اقداماتی صورت گرفته و طی چند ماه اخیر تلاش شد در خصوص مسائل استان از جمله با سفر به شهرستان‌های مختلف و گفت ‌وگوی مستقیم و چهره به چهره با قشر‌های مختلف، بررسی میدانی صورت گیرد تا بعد از آن بتوانیم نتیجه مطالعات انجام شده را اجرایی کنیم.

وی با توجه به ظرفیت مغفول مانده صنعت ادامه داد: عنایت به موقعیت جغرافیایی خراسان رضوی یکی از ظرفیت‌های مغفول مانده این استان را بخش معدن می دانم و یکی از بخش‌هایی که باید با توجه به ظرفیت دانشگاه‌ها روی آن تمرکز کرد معدن و مطالعات مربوط به آن است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه