سرخط خبرها
  • نقشه راه سه‌مرحله‌ای ایران برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
  • در همان روز، بازی فینال: اسپانیا - آرژانتین، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه مِت‌لایف نیوجرسی
  • یکشنبه ۲۸ تیر: بازی رده‌بندی: فرانسه - انگلیس، ساعت ۰۰:۳۰، ورزشگاه هارد راک میامی
  • سردار محبی: دشمن تصور نکند که می تواند جنگ را فرسایشی کند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلار ارز به صنعت
  • ۷۵ درصد پسماندهای کشور دفن می‌شود
  • امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم در ۴ استان لغو شد
  • ایمنی خودرو پس از خطای انسانی، مهم‌ترین عامل تصادفات است
  • تردد از مسیر موردتأیید آمریکا در تنگه هرمز به صفر رسید
  • رئیس انجمن صنعت تایر: خودروسازان ۶ همت به این صنعت بدهکارند
  • والیبال نشسته ایران آمریکا را در هم‌ کوبید
  • نرخ بلیت پروازهای اربعین به‌زودی اعلام می‌شود
  • وزارت جهاد: با واردات روغن و خوراک دام فشار بر منابع آبی را کم می‌کنیم
  • شخم‌زدن ورزشگاه آزادی زیر ذره‌بین مجلس
  • آغاز دور جدید حملات اینترنشنال به ایست‌های بازرسی
  • بازار نفت در آستانه تهی شدن با بسته شدن مجدد هرمز
  • توضیح وزارت ارشاد درباره انتشار اطلاعات مالی هنرمندان
  • انتقاد وزارت صمت از فرمول قیمت‌گذاری خودرو
  • کشف ۱۸۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمزارز در دو واحد صنعتی در استان تهران
  • ۵ بانک جدید به شبکه خرید اسکناس حاصل از صادرات پیوستند

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی:

استفاده از ظرفیت خیرین توسعه ورزش بناب را بدنبال دارد

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه شهرستان بناب دارای پتانسیل های بسیار خوبی در حوزه ورزش می‌باشد گفت: امیدوارم با کمک مسئولان و استفاده از پتانسیل خیرین شاهد شکوفاتر شدن هرچه بیشتر ورزش در این شهرستان محبوب استان باشیم.

بهتاج

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، ایوب بهتاج در حاشیه افتتاح مجموعه چمن ورزشی روستای زاوشت با اشاره به رشد چشمگیر و ورزش در شهرستان بناب اظهار داشت: امیدواریم ساخت چنین مراکز ورزشی موجب رشد ورزش و معرفی ورزشکاران برتر از این منطقه در سطح استان و کشور شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی نقش خیرین در راستای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: بناب از لحاظ صنعتی جز قطب های استان محسوب می‌شود و دارای کارخانجات تولیدی بسیار زیادی است که مسئولان شهرستان می‌بایست این عزیزان را در راستای توسعه ورزش تشویق و با آنها همکاری کنند.

وی با اشاره به توسعه چشمگیر سخت افزاری ورزش در شهرستان بناب گفت: طی ۴۲ سال اخیر انقلاب اسلامی امکانات ورزشی در شهرستان بناب چندین و چندین برابر شده است که همه اینها را مدیون برکت انقلاب اسلامی هستیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی در پایان با تاکید بر اینکه مجموعه چمن مصنوعی روستای زاوشت با دقت و زیر ساخت ها ی مناسب ساخته شده است گفت: امیدواریم در آینده بسیار نزدیک از بین جوانان آتیه دار  و خوش استعداد زاوشت فوتبالیست‌هایی برجسته در تیم های تراکتور و ماشین سازی استان داشته باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه