سرخط خبرها
  • دستگیری ۴ عضو باند سرقت ۱۵ میلیاردی طلا از منازل در تهران
  • نهاد کتابخانه های عمومی: افت سرانه مطالعه کتاب در کشور
  • قمه‌کشی در جگرکی، اوباش به دام افتادند
  • تبریک عارف برای کسب ۶ مدال نابغه‌های ریاضی ایران در چین
  • امیریل ارجمند: رهبر شهید حتی رهبری و سیاست را هم هنرمندانه انجام می‌داد
  • قالیباف: یقه آمریکا را رها نمی‌کنیم
  • چهره باسابقه مدیریت شهری در راه پرسپولیس
  • چهره باسابقه مدیریت شهری در راه پرسپولیس
  • پاسخ حمله آمریکا به آق‌قلا، شلیک به جبل‌علی و حیفا است
  • حجت‌الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
  • شورای نگهبان: حضور کم‌نظیر مردم در تشییع رهبر شهید، محاسبات دشمن را برهم‌ زد
  • فاز نخست پزشک خانواده از دوره آزمایشی خارج شد
  • ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم
  • حلالی: تارتار باید بازیکن‌سالاری را در پرسپولیس از بین ببرد
  • توقف اقدامات اجرایی مالیاتی ناشی از اختلال بانکی تا ۳۰ تیر
  • تمدید ۵ ساله برنامه زمان‌بندی فعالیت دستگاه‌ها در سامانه تدارکات الکترونیک دولت
  • رشد ۳.۵ درصدی قیمت بیت‌کوین در معاملات امروز
  • روس‌اتم: ۶ نفر از کارکنان ما بازگشت به نیروگاه بوشهر را آغاز کردند
  • سخنگوی ستاد انتخابات کشور: گمانه‌زنی‌ها درباره زمان برگزاری انتخابات شوراها صحت ندارد
  • پرچم‌های فلسطین در دست بازیکنان و اعضای کادر فنی مصر بعد از بازگشت از جام جهانی در خیابان‌های این کشور

بهلول تکلوی:

کشتارگاههای صنعتی دام و طیور استان اردبیل افزایش می یابد

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل گفت: کشتارگاههای صنعتی دام و طیور استان با افتتاح کشتارگاه سرعین افزایش می یابد.

کشتارگاه صنعتی قم

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، بهلول تکلوی ، مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه با بهره برداری از کشتارگاه صنعتی دام شهرستان سرعین تعداد کشتارگاههای صنعتی به ۹ باب در استان افزایش می یابد گفت: این کشتارگاه با مشارکت بخش خصوصی در مراحل پایانی عملیات و نصب تجهیزات کشتارگاهی بوده و در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد.

او با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید گفت: تمامی همکاران دامپزشکی در رده های مختلف فعالیت اعم از همکاران بخش دولتی و خصوصی دست در دست هم داده و برای رسیدن به اهداف مورد نظر دامپزشکی که در راستای تحقق شعار امسال است بی وقفه گام برمی دارند.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل بیان کرد: یکی از حوزه های فعالیت دامپزشکی در زمینه بهداشت عمومی نظارت بر کشتارگاه های دام و طیور بوده و در حال حاضر ۸ باب کشتارگاه صنعتی دام و طیور و ۷ باب کشتارگاه سنتی دام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان اردبیل فعالیت می کنند که در تمامی این کشتارگاه ها ناظران فنی و بهداشتی دامپزشکی و روحانیون ناظر ذبح شرعی برکلیه مراحل کشتار نظارت دارند و تمامی مراحل کشتار با دقت و حساسیت خاصی رصد می شود.

تکلوی با اشاره به عملکرد دامپزشکی در حوزه های مختلف فعالیت افزود: از ابتدای امسال ۱۵۸ هزارو ۵۶۱ راس دام در کشتارگاههای دام و ۱۴میلیون و ۵۵۹ هزارو ۹۴۱ قطعه طیور در کشتارگاههای طیور استان تحت بازرسی بهداشتی و فنی کارشناسان دامپزشکی کشتار و به صورت کاملا بهداشتی وارد چرخه مصرف شده است.

او در ادامه با یادآوری اینکه در حال حاضر نزدیک به ۳ هزار مرکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی  در استان فعالیت می کنند تصریح کرد: در همین مدت ۵۰ هزار و ۹۲۷ مورد بازدید از این مراکز انجام شده و در مجموع  بیش از ۳۹ تن  فرآورده های خام دامی آلوده، غیر بهداشتی و تاریخ گذشته ضبط و معدوم شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل بیان کرد: در این مدت ۴۶۲ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شده و  ۱۵ مرکز عرضه پلمب و از ادامه فعالیت آن ها جلوگیری بعمل آمده است.

تکلوی با تاکید بر ضرورت اهمیت دامپزشکی  در حفظ و حراست از سرمایه دامی منطقه گفت: در این راستا از ابتدای امسال ۶ میلیون و ۴۱۱ هزارو ۴۳۹ راس دام برعلیه بیماریهای مختلف دام واکسینه شده و ۱۳۳میلیون و ۹۵۴ هزارو ۶۷۷ دز واکسن برعلیه بیماریهای مختلف طیور در استان مصرف شده است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه