سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است

پروانه تاکسیرانی و مجوز تاکسی راننده متخلف کیش باطل شد

با رای کمیته انضباطی حمل ونقل عمومی کیش پروانه تاکسیرانی و مجوز تاکسی راننده متخلف جزیره کیش که شب گذشته با یک خبرنگار درگیر شده بود باطل شد.

مدیرحمل ونقل عمومی کیش

به گزارش خبرگزاریموج هرمزگان، مدیرحمل ونقل عمومی جزیره کیش گفت: درپی درگیری راننده متخلف تاکسی با شهروند و سپس یکی از خبرنگاران جزیره کیش که حوالی ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه نیمه شب ۳۰ دی اتفاق افتاد. جلسه فوری کمیته انضباطی حمل و نقل شهری با موضوع بررسی این درگیری برگزار شد که درنهایت مصوب شد پروانه تاکسیرانی راننده خاطی ومجوز تاکسی ابطال شده وجهت تایید نهایی به شورای ترافیک ارجاع داده شد.

ماجرا این بود که مدیرمسئول روزنامه بشارت کیش بعد از پایان چند برنامه به مناسبت سالروز تولد این روزنامه همراه با همسر و فرزندان خود از محل کار باز میگشت جلو ساختمان رویامال با صحنه درگیری یک راننده تاکسی با زن و شوهر جوان که راننده و سرنشین خودرو اسپرتیج بودند مواجه شد‌.

باتوجه به صحبت ها درگیری بر سر رعایت حق تقدم بود اما باوجود سوار شدن مرد جوان وهمسرش برای ترک محل راننده تاکسی دوباره به سمت آنها حمله ور شد ومرد جوان را پایین کشید و به باد کتک گرفت.

حس کنجکاوی خبرنگاری و پیگیری گزارش مربوط با مشکلات تاکسی دارها در کیش باعث توقف در محل درگیری شد. باتوجه به سوابق درگیری تاکسی ها با مردم، برای رساندن صدای مردم باید مستندی از ماجرا تهیه وبه مسئولان و مراجع مربوطه منعکس شود.

خبرنگار بشارت کیش شروع به فیلمبرداری از صحنه کرد که ناگهان راننده تاکسی متوجه شد و مرد جوان را رها کرده و به سمت خبرنگار حمله ور شد.

راننده تاکسی دیگری هم به کمک وی آمد ،راننده تاکسی دوم با قاپیدن گوشی خبرنگار، در ضرب وشتم خبرنگار با همکارش مشارکت کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه