سرخط خبرها
  • عارف: از مشارکت زنان در دولت بسیار راضی هستیم
  • شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد؛ یک فوتی ثبت شد
  • پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و علوم پزشکی
  • شمارش معکوس برای لژیونر‌های مشمول؛ دردسر بزرگ فوتبال ایران در راه است
  • راهور: جاده چالوس دوطرفه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره ربات‌های جعلی و ارز‌های دیجیتال
  • معوقات بازنشستگان مهر و آبان پرداخت می‌شود
  • ایران به عضویت کمیته عمومی کنفرانس سالانه آژانس اتمی درآمد
  • نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری را ربودند
  • جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

اولین محصول کارخانه گندله سه چاهون بدست آمد؛

خون تازه در رگ های تولید و اشتغال بافق

همزمان با میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام صادق (ع) و ۱۳ آبان، اولین محصول گندله در کارخانه گندله سازی ۵ میلیون تنی سه چاهون بدست آمد.

سنگ اهن مرکزی بافق

به گزارش خبرگزاری موج یزد، رضا فلاح مبارکه مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران – بافق بامداد امروز در مراسمی که با حضور محمد جواد عسکری مدیرعامل سابق شرکت سنگ آهن،شفیع مجری طرح گندله سه چاهون و جمعی دیگر از مدیران، معاونین و پرسنل مجموعه برگزار شد،با تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) بیان کرد: اولین محصول گندله در کارخانه گندله سازی ۵ میلیون تنی سه چاهون بدست آمد و یکی دیگر از لحقه های زنجیره فولاد در شهرستان بافق تکمیل شد و این نوید را به مردم دارالشجاعه بافق، استان یزد و کشور می دهیم و امیدواریم گامی در جهت تحقق شعار جهش تولید در سال ۹۹ برداریم.

وی این موفقیت را حاصل تلاش جوانان غیور این مملکت دانست و از تمام پرسنل، کارگران، مدیران، مجری طرح گندله سه چاهون، پیمانکاران و محمد جواد عسکری تشکر کرد و امیدوار شد چرخ این کارخانه سبب رونق تولید در سال جهش تولید شود.

فلاح مبارکه در بخش دیگر سخنان خود با گرامیداشت ۱۳ آبان و محکوم نمودن تحریم ها و خباثت های استکبار جهانی که علیه ملت ایران عرضه داشته است، یاد و خاطره شهدای انقلاب به ویژه دانش آموزان را گرامی داشت و اظهار کرد: امیدواریم تحولاتی که در سطح منطقه و جهان اتفاق میفتد به نفع کشور ایران باشد.

همچنین شفیع مجری طرح گندله سه چاهون با اظهار خرسندی از راه اندازی این کارخانه با ظرفیت ۵ میلیون تن محصولی که مناسب برای واحد های احیا است و بصورت مستقیم تولید می شود،گفت: امیدواریم این پروژه بتواند منشاء خیر برای شهرستان و استان یزد و کشور باشد.

وی از تمامی کسانی که در این چند سال کمک و همکاری نموده به ویژه محمد جواد عسکری فلاح، امام جمعه بافق، نماینده مجلس شورای اسلامی، فرماندار، اعضای شورای اسلامی شهر، استاندار یزد و مسئولین ذیربط تشکر کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه