سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

رعایت پروتکل بهداشتی برای جلوگیری از تعطیلی مجدد بازار الزامی است

رییس اتاق اصناف یزد گفت: با اعلام ستاد استانی مقابله با کرونا و استاندار یزد باید از برگزاری هرگونه جلسات و تجمع در واحد های صنفی خودداری شود چرا که موج سوم کرونا شروع شده و در حال پیشرفت است.

حسنی

علیرضا حسنی رییس اتاق اصناف استان یزد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری موج یزد گفت: موج سوم کرونا شروع شده و در حال پیشرفت است.

وی گفت: با اعلام ستاد استانی مقابله با کرونا و استاندار یزد باید از برگزاری هرگونه جلسات و تجمع در واحد های صنفی خودداری شود.

حسنی بیان کرد: در موج اول کرونا همه شاهد بودیم که با رعایت قرنطینه، پروتکل های بهداشتی از سوی کسبه و مردم این بیماری روند کاهشی یافت لذا لازم به ذکر است که موج سوم کرونا از موج اول و دوم به طور وسیع تر شیوع پیدا کرده است.

وی خطاب به کسبه و واحدهای صنفی گفت: برای اینکه قرنطینه تکرار نشود و استان به سمت تعطیلی اصناف نرود باید اصناف در سطح بازار پروتکل ها و زدن ماسک را رعایت کنند و به تمام مراجعه کنندگان هم تاکید شود تا پروتکل ها را رعایت کنند و به مراجعانی که در زدن ماسک سهل انگاری می کنند خدمات ارائه نشود.

حسنی افزود: با دقت به آمار تلفات ویروس کرونا بیشتر به این موضوع توجه کنیم و باعث انتشار بیماری کرونا و تعطیلی بازار نشویم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه