سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است

با دستور ابوالفضل طیبی؛

تبدیل سه موج شکن در منطقه مارینا کیش به اسکله تفریحی

مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش با تاکید بر لزوم افزایش جاذبه های محیطی وگردشگری جزیره کیش از تبدیل سه موج شکن موجود در منطقه مارینا به اسکله های تفریحی خبر داد.

جزیره کیش

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، ابوالفضل طیبی مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش در جمع خبرنگاران ضمن بازدید از روند عملیات اجرایی این پروژه گفت: توزیع مناسب گردشگران و ایجاد جاذبه های گردشگری در بخش های مختلف جزیره کیش موضوعی است که به رشد اقتصادی این جزیره و شهروندانش کمک شایانی می کند.

وی افزود: پس از بهسازی وبازسازی اسکله سیمرغ در محدوده ساحل سیمرغ بر آن شدیم از سه موج شکن موجود در منطقه مارینا سه اسکله تفریحی زیبا بسازیم. 

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش تصریح کرد: پس از انجام بررسی های کارشناسانه به لحاظ استحکام وشرایط این موج شکن‌ها، عملیات اجرایی این سه موج شکن دردستور کار حوزه فنی وعمرانی شرکت عمران، آب وخدمات کیش قرار گرفت.

به گفته طیبی این موج شکن‌ها در منطقه شرق جزیره واقع شده است و در اولین گام عملیات اجرایی در یکی از آنها  با مساحت یک هزار و ۴۰۰ متر مربع و طول ۶۵ متر آغاز شد که این اسکله در مراحل پایانی قرار دارد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه عملیات اجرایی موج شکن دوم آغاز شده و ساخت سومین اسکله نیز بلافاصله پس از آن انجام می شود گفت: این اسکلهها با تکمیل عملیات عمرانی و زیباسازی محیطی به یکی از زیباترین تفرجگاه ها و محل تردد شهروندان وگردشگران و پهلوگیری قایق های کوچک تفریحی تبدیل می شوند. 

گفتنی است در این پروژه، نسبت به کف سازی با استفاده از کف پوشهای بتنی خاص و نورپردازی در کف و دیواره اقدام شده و سعی شده است که با طراحی زیبا زمینه تامین فضای آرام جهت بهره برداری بازدید کنندگان را فراهم آورد.

همچنین با مطالعاتی که بر روی نحوه نورپردازی این اسکله ها انجام شده طراحی به گونه ای است که با عدم انعکاس نور در دریا، مشکلات زیست محیطی برای آبزیان نداشته باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه