سرخط خبرها
  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان و اسکیت در چین
  • ۶۰ قسمت از سریال سلمان فارسی آماده پخش است
  • نوازنده کارتون پلنگ صورتی درگذشت
  • آسیب جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی به ۸۰ درصد گونه‌های حیات وحش ایران
  • مرگ ناگهانی قهرمان روئینگ المپیک در ۵۰ سالگی
  • درخواست افزایش سرانه وام اشتغال مددجویان به ۴۰۰ میلیون تومان
  • نماینده مجلس: مدت بازپرداخت وام اشتغال باید به ۷ سال افزایش یابد
  • تردد ۵۱ هزار زائر از مرز مهران در ۲۴ ساعت گذشته
  • تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • سپاه حمله آمریکا به زائران اربعین در مرز شلمچه را پاسخ داد
  • سپاه: به زیرساخت ما تعرض شود، خاموشی برق متحدان آمریکای کودک کش قطعی می باشد

افزایش فقر معیشتی در البرز

مسئول قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی البرز از افزایش فقر معیشتی در استان خبر داد و گفت: متاسفانه یک سوم جمعیت البرز در فقر معیشتی به سر می برند.

مواد غذایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج البرز، حجت الاسلام محمد منتج در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه قرارگاه محرومیت زدایی با هدف جلوگیری گیری از موازی کاری و انسجام بین کلیه دستگاه‌های خدمت رسان به محرومین در استان البرز راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه بانک اطلاعات دقیقی از وضعیت فقر در استان البرز وجود ندارد، افزود: باید بانک جامعی از وضعیت فقر و حاشیه نشینی در استان برای ارائه خدمات و برنامه ریزی در راستای بهبود وضعیت موجود آماده شود.

مسوول قرارگاه مرکزی محرومیت زدایی البرز با اشاره به اینکه قرارگاه‌های مختلفی در امر محرومیت زدایی در استان البرز وجود دارد، بیان کرد: علیرغم وجود این قرارگاه‌ها محرومیت‌زدایی به خوبی در استان نتیجه نداده است.

منتج با عنوان اینکه یک سوم جمعیت استان البرز در فقر معیشتی به سر می‌برند و باید تلاش شود مسائل و مشکلات آن‌ها به صورت ریشه ای حل شود، تصریح کرد: ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان البرز در ۶۱ نقاط حاشیه‌ای استان ساکن هستند.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه